FCSB va efectua, foarte probabil azi, ultimul transfer din această perioadă de mercato. Una extrem de agitată, în care s-au cheltuit peste 5 milioane de euro pentru aducerea a 11 jucători.
Cea de-a 12-a mutare e pariul lui Dică, în sensul în care tehnicianul roş-albaştrilor îl cunoaşte bine pe Nikolov din perioada Viitorul. Acesta va semna din postura de jucător liber de contract şi va aduce mult echilibru la mijlocul terenului.

Ştefan Stoica pariază pe Boban Nikolov

Romanian Liga I
Nicolae Dică trage un semnal de alarmă: "Să vadă câtă presiune este pe noi"
ACUM 2 ORE
Cel puţin asta anticipează Ştefan Stoica, selecţionerul naţionalei Moldovei U21, care l-a urmărit frecvent pe mijlocaş anul trecut, când acesta îmbrăca tricoul lui Sheriff Tiraspol. Aceasta a reuşit o calificare istorică în grupele Champions League, unde a obţinut câteva rezultate uriaşe, precum victoria de pe Bernabeu, cu Real Madrid, viitoarea câştigătoare a trofeului.
"În Champions League a jucat bine, acolo unde chiar contează! Boban Nikolov este un jucător cu personalitate, asta am observat la el. În sezonul trecut, au avut o super echipă (n.n. Sheriff), iar Boban era creierul lor.
Cei de acolo n-au avut jucător mai bun ca el, dar echipa juca mult pe contraatac și încerca să te surprindă. Cam acesta era stilul lor preferat. Pe atac pozițional nu erau atât de buni", a spus Ştefan Stoica în ProSport despre Nikolov, pentru ca apoi să remarce şi marele pericol al acestui transfer: "FCSB este o echipă grea, iar în România, nu are nimeni răbdare cu tine".
În vârstă de 28 de ani, macedoneanul Nikolov este un produs al academiei de la Viitorul, unde a ajuns în 2012. De atunci a mai jucat la Vardar, Fehervar, Lecce și Sheriff Tiraspol. Mijlocașul central este cotat la 700.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.
Romanian Liga I
Omrani, întrebat dacă l-a sunat de 100 de ori pe patronul CFR-ului, să îl ia înapoi. Răspunsul
ACUM 15 ORE
Romanian Liga I
CFR dă lovitura: transferă un atacant de bandă care a fost 7 ani sub contract cu Manchester City
30/09/2022 LA 11:59