Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB şi-a transferat "creier": "A jucat bine în Champions League, are multă personalitate"

Cristian Mihală

Publicat 16/09/2022 la 10:33 GMT+3

Ştefan Stoica, selecționerul Moldovei U21, o felicită pe FCSB pentru transferul lui Boban Nikolov. Tehnicianul îl cunoaşte perfect pe mijlocaş de pe vremea când acesta juca pentru Sheriff şi are mare încredere că acesta se poate impune în echipa lui Dică.

Boban Nikolov, într-un meci contra lui Chelsea

Credit imagine: Eurosport

FCSB va efectua, foarte probabil azi, ultimul transfer din această perioadă de mercato. Una extrem de agitată, în care s-au cheltuit peste 5 milioane de euro pentru aducerea a 11 jucători.
Cea de-a 12-a mutare e pariul lui Dică, în sensul în care tehnicianul roş-albaştrilor îl cunoaşte bine pe Nikolov din perioada Viitorul. Acesta va semna din postura de jucător liber de contract şi va aduce mult echilibru la mijlocul terenului.

Ştefan Stoica pariază pe Boban Nikolov

Cel puţin asta anticipează Ştefan Stoica, selecţionerul naţionalei Moldovei U21, care l-a urmărit frecvent pe mijlocaş anul trecut, când acesta îmbrăca tricoul lui Sheriff Tiraspol. Aceasta a reuşit o calificare istorică în grupele Champions League, unde a obţinut câteva rezultate uriaşe, precum victoria de pe Bernabeu, cu Real Madrid, viitoarea câştigătoare a trofeului.
"În Champions League a jucat bine, acolo unde chiar contează! Boban Nikolov este un jucător cu personalitate, asta am observat la el. În sezonul trecut, au avut o super echipă (n.n. Sheriff), iar Boban era creierul lor.
Cei de acolo n-au avut jucător mai bun ca el, dar echipa juca mult pe contraatac și încerca să te surprindă. Cam acesta era stilul lor preferat. Pe atac pozițional nu erau atât de buni", a spus Ştefan Stoica în ProSport despre Nikolov, pentru ca apoi să remarce şi marele pericol al acestui transfer: "FCSB este o echipă grea, iar în România, nu are nimeni răbdare cu tine".
În vârstă de 28 de ani, macedoneanul Nikolov este un produs al academiei de la Viitorul, unde a ajuns în 2012. De atunci a mai jucat la Vardar, Fehervar, Lecce și Sheriff Tiraspol. Mijlocașul central este cotat la 700.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo