Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fotbalistul cu clauză de 500 de milioane €, împrumutat de FCSB în Liga 1. Roș-albaștrii au confirmat

Cristian Mihală

Actualizat 08/06/2023 la 12:09 GMT+3

Ianis Stoica va fi împrumutat de FCSB la Petrolul Ploiești pentru ediția de campionat 2023-2024. Fotbalistul de 20 de ani revine în lotul "lupilor", unde a mai evoluat în perioada 2019-2020.

Ianis Stoica (FCSB)

Credit imagine: facebook

Ianis Stoica, cel mai tânăr jucător din istoria FCSB-ului și al treilea cel mai precoce fotbalist care a evoluat în prima ligă din România, trece prin momente destul de complicate. A prins foarte puține meciuri ca titular în stagiunea recent încheiată, lucru care îl deranjează vizibil.
El va avea ocazia să arate că este un fotbalist de viitor în noul sezon, la Petrolul. Conducerea vicecampioanei a confirmat pentru ProSport că mijlocașul ofensiv va fi împrumutat la Ploiești în viitoarul sezon. Petrolul ar fi dorit să aibă opțiunea pentru un transfer definitiv, dar roș-albaștrii au fost de acord doar cu împrumutul, crezând încă în fotbalistul de 20 de ani.

Ianis Stoica a ratat un transfer în Franța și a ajuns împrumutat la "U"

Cu o clauză de reziliere aberantă - 500 de milioane de euro -, Ianis Stoica are contract cu FCSB până în 2026. El a avut șansa să plece în Vest, în vara trecută, dar conducerea FCSB a avut pretenții aberante pentru el. A cerut două milioane de euro unui club din Franța, gândindu-se probabil la cele 6 goluri și 4 pase decisive date în sezonul 2021-2022. Evident, mutarea nu s-a făcut la o asemenea sumă, spre regretul lui Ianis Stoica, fotbalist care a sfârșit prin a fi împrumutat la "U" Cluj. El a ajuns în Ardeal la jumătatea lunii decembrie, sub formă de împrumut până la finalul acestei stagiuni. Nici la "U" nu a confirmat, adunând doar zece meciuri, fără vreo performanță notabilă.
Acum, el are șansa să își relanseze cariera la Petrolul, formație pe care o cunoaște bine, jucând la Ploiești sub formă de împrumut în stagiunea 2019-2020. În CV-ul lui Ianis Stoica se regăsesc, pe lângă FCSB, Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești, Metaloglobus, CSM Slatina și "U" Cluj.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo