Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

LPF a reprogramat meciul U Craiova - CFR Cluj! Cristi Balaj a "explodat" după anunțul oficial

Nicu Savin

Publicat 19/07/2022 la 17:01 GMT+3

CFR Cluj a cerut amânarea partidei cu U Craioba 1948, din etapa a 2-a a Ligii 1, iar LPF a acceptat, dar a programat partida duminică, la ora 16:00. Acest lucru îi nemulțumește total pe ardeleni, deoarece la ora meciului se anunță o căldură infernală, iar Cristi Balaj a avut o reacție dură.

Cristian Balaj, președinte CFR Cluj

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj are un start foarte complicat de sezon. Ardelenii au pierdut Supercupa României și au fost eliminați în primul tur preliminar din Champions League. Astfel, campioana își va continua aventura europeană în Conference League, acolo unde va da piept în turul doi preliminar cu andorezii de la Inter Club d'Escaldes.
Primul meci va avea loc joi, în Gruia, dar returul se va juca miercurea viitoare, nu joi, când se dispută majoritatea partidelor din această competiție. Programul impus de UEFA i-a determinat pe ardeleni să ceară amânarea meciului cu U Craiova 1948, din etapa a 2-a a SuperLigii, care fusese programat inițial sâmbătă.
Citește și:

Cristi Balaj: "Se pare că pentru Ligă nu contează calitatea jocului"

Forul care conduce destinele primului eșalon a înțeles demersul ardelenilor și a mutat partida duminică, dar la ora 16:00. Faptul că meciul se va juca în miezul zilei i-a nemulțumit profund pe cei de la CFR, deoarece în week-end-ul care urmează se anunță călduri infernale în România, în special în sudul țării.
Cristian Balaj a avut o reacție dură pe acest subiect, acuzându-i pe șefii LPF că nu se gândesc la sănătatea jucătorilor, și a menționat că la meci ar trebui să fie prezente mai multe ambulanțe, pentru că există un risc uriaș ca cei implicați să sufere din cauza caniculei.
"Este o bătaie de joc, se anunță caniculă la ora aia! Îmi doresc să fie salvări multe la meci, pentru că integritatea jucătorilor va fi pusă în pericol. Cine își asumă ce ar putea să se întâmple? Vor fi 40 de grade la acea oră în Craiova, iar la nivelul solului se vor resimți 45! Se pare că pentru Ligă nu contează calitatea jocului, integritatea jucătorilor, numărul de spectatori și audiența, contează doar ca meciul să fie pus la orice oră pentru a fi bifat. Nimeni nu se gândește la jucători, și-au bătut joc de ei prin această programare!", a spus Balaj, citat de gsp.ro.
Reprogramarea meciului dintre U Craiova 1948 și CFR Cluj presupune că duminică (24 iulie) se vor juca 4 meciuri din Superliga. Înainte de duelul din Bănie, se va juca și partida dintre Sepssi Sfântu Gheorghe și FC Argeș, care va începe la ora 12:00. Ulterior, vor mai avea loc disputele U Cluj - CSU Craioba (ora 18:30) și Rapid - FCSB (ora 21:30). În prima etapă niciun meci nu s-a jucat mai devreme de ora 18:30,
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo