Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luca Mihai riscă "să rămână cu sechele". Incredibil ce a scris Hațegan în raportul de joc

Cristian Mihală

Actualizat 15/04/2024 la 12:32 GMT+3

Luca Mihai continuă să fie într-o stare destul de gravă, după accidentarea din partida cu Dinamo. Jucătorul lui Poli Iași riscă să rămână cu sechele, în timp ce Ovidiu Hațegan a considerat că intrarea teribilă asupra lui a fost "neintenționată".

Luca Mihai

Credit imagine: Eurosport

Partida Dinamo - Poli Iași, 1-0, de pe Arcul de Triumf a fost marcată de un incident teribil. În minutul 28, Josue Homawoo a avut o intrare dură asupra lui Luca Mihai. Fotbalistul de la Dinamo l-a lovit cu capul în ceafă pe mijlocașul de 21 de ani al ieșenilor, iar acesta s-a prăbușit inconștient pe gazon. Toată lumea din jur, jucători și arbitrul Ovidiu Hațegan s-au alarmat și echipele medicale i-au acordat repede primul ajutor.
După aproximativ 6 minute, fotbalistul a fost luat cu targa de pe gazon și urcat în salvare, având o mască de oxigen pe față. Mihai a fost transportat la spital, iar primul verdict al medicilor este cât se poate de dur. Conform digisport.ro, jucătorul moldovenilor a fost diagnosticat cu multiple fracturi craniene de gradul 1 în zona urechii, timpan spart și stare de amnezie.
"Există riscul să rămână cu sechele, să nu mai audă", a dezvăluit președintele lui Poli Iași, Cornel Șfaițer, care a menționat că mai multe detalii despre recuperarea fotbalistului se vor ști după un nou set de investigații.
"Luca Mihai va intra la cel de-al doilea CT și vom vedea starea lui. E la Spitalul Elias acum. Vom vedea dacă va fi transferat un al spital. E în stare de somnolență, în tratament. A sângerat și aseară în continuu.
Acum e într-o stare destul de delicată aș putea spune. E pe mâini bune. Toată lumea e preocupată de starea și de sănătatea lui. E sub tratament în momentul de față. La momentul de față nu este bine.
Ne dorim să fie copilul bine, sunt și părinții cu el. Au venit special pentru joc din Germania. Am trăit niște momente cumplite. Mama a început să plângă. Îi curgea sânge din ureche de la tâmplă", a explicat Șfaițer pentru Fanatik.

Ce a scris Hațegan în raportul de joc, după faultul asupra lui Luca Mihai

Aproape incredibil, în ciuda faultului brutal, Josue Homawoo a fost sancționat doar cu cartonaș galben de către arbitrul meciului, Ovidiu Hațegan.
Ulterior, în raportul de meci, centralul și-a explicat decizia. "Jucătorul cu numărul 28 de la echipa gazdă atacă imprudent. Decizie, cartonaș galben", a scris Hațegan în raport, după cum a prezentat sursa citată anterior.
Informat cu privire la raportul de joc, Șfaițer nu a putut să își ascundă indignarea în legătură cu decizia de neînțeles a lui Hațegan.
"Da... în condițiile în care Luca și sângera... Dacă ar trebui să-i fie rușine? Da, da! Cum? Cu o asemenea prestație, da!", a mai spus președintele moldovenilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo