Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luca Mihai a suferit răni grave la cap! Verdictul crunt primit de jucătorul de la Poli Iași

Nicu Savin

Publicat 14/04/2024 la 21:57 GMT+3

Luca Mihai a fost victima unei intrări brutale a lui Josue Homawoo în timpul partidei dintre Dinamo și Poli Iași, câștigată de "câini" cu 1-0. Fotbalistul ieșenilor a ajuns la spital, iar primul verdict al medicilor este cât se poate de dur.

Dinamo - Poli Iași (Sursa foto: Digi Sport)

Credit imagine: Eurosport

Dinamo a obținut azi 3 puncte uriașe în lupta pentru evitarea retrogradării, impunându-se dramatic contra celor de la Poli Iași, scor 1-0, grație unui gol marcat de Bani în prelungiri. Partida de pe Arcul de triumf a fost marcată de un incident teribil.
În minutul 28, Josue Homawoo a avut o intrare dură asupra lui Luca Mihai. Fotbalistul de la Dinamo l-a lovit cu capul în ceafă pe mijlocașul de 21 de ani al ieșenilor, iar acesta s-a prăbușit inconștient pe gazon. Toată lumea din jur, jucători și arbitrul Ovidiu Hațegan, s-a alarmat și echipele medicale i-au acordat repede primul ajutor.
După aproximativ 6 minute, fotbalistul a fost luat cu targa de pe gazon și urcat în salvare, având o mască de oxigen pe față. Mihai a fost transportat la spital, iar primul verdict al medicilor este cât se poate de dur. Conform digisport.ro, jucătorul moldovenilor a fost diagnosticat cu multiple fracturi craniene de gradul 1 în zona urechii, timpan spart, stare de amnezie și somnolență profundă.

Luca Mihai s-a ales cu răni severe la nivelul capului! Ieșenii, critici dure la adresa lui Hațegan

Sursa citată notează că Mihai va rămâne în spital cel puțin 48 de ore pentru a fi monitorizat îndeaproape de specialiști. Veștile proaste primite de jucătorul de la Poli Iași de la medici arată că lovitura primită a fost una cu adevărat puternică. De aceea, e limpede că Ovidiu Hațegan a procedat greșit când i-a acordat numai cartonaș galben lui Homawoo.
După meci, cei de la Iași au fost extrem de vehemenți la adresa arbitrajului, fiind nemulțumiți de mai multe decizii, nu doar de cea inexplicabilă luată de Hațegan la incidentul cu Mihai.
"Eu m-am speriat înfiorător. I-a făcut capul, zici că a fost împușcat. Luca lovește mingea și jucătorul de la Dinamo vine direct. Dar ce să zic. Galben, o zi bună. Mergeți ziua următoare la Iași și asta e. Știți cum e? Nu vreau să vorbesc, sunt foarte pornit. E foarte greu să vorbesc și noi muncim cum muncesc ceilalți, facem sacrificii și la final ce se întâmplă?", a spus Mihai Bordeianu la interviul de după meci.
În urma rezultatului de azi, Dinamo București urcă pe loc de baraj, până pe 13, cu 19 puncte după 4 meciuri disputate, în timp ce Poli Iași ocupă acum locul 14, cu 18 puncte după 4 etape. Pentru Dinamo urmează confruntările cu U Craiova 1948, ultima clasată, și FC Botoșani, urmând să joace până la final cu FC Voluntari, U Cluj și UTA Arad.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo