Rapid a fost aproape de a scoate un punct din meciul cu FCSB de pe Arena Națională, dar giuleștenii au fost învinși în final cu 3-1, golurile decisive fiind marcate de vicecampioană în prelungirile partidei.
Frustrarea a fost mare în tabăra giuleștenilor, mai ales că golul de 2-1 a fost marcat de FCSB din penalty, o decizie, totuși, corectă a lui Istvan Kovacs. Fără a incrimina neapărat faza penalty-ului, "alb-vișiniii" au acuzat maniera de arbitraj prin vocile lui Săpunaru sau Junior Morais, iar apoi a venit și rândul antrenorului Mihai Iosif să-și verse năduful pe Istvan Kovacs.
După terminarea partidei, tehnicianul giuleștenilor s-a îndreptat către central pentru a-i cere explicații, dar a primit drept răspuns un cartonaș roșu. Iosif a menționat ce i-a spus lui Kovacs înainte să fie eliminat și consideră mult prea dură sancțiunea primită.
Romanian Liga I
Amendă uriașă pentru FCSB după incidentele de la derby-ul cu CFR! Ce cluburi au mai fost sancționate
ACUM 4 ORE
"Acum am vorbit cu Junior Morais, nu vreau să comentez despre arbitraj, dar mi-a spus că nu l-a atins (n.r. – pe Valentin Crețu, la faza eliminării, în minutul 76). Nu vreau să mai spun... este exces de zel. M-am dus și i-am spus așa: Nu vă supărați, domnule Kovacs, dar vă bateți joc de noi”. Civilizat,fără să-l jignesc. Dacă se dă roșu pentru așa ceva, ridic mână și mă predau. Am primit răspunsul, roșu", a declarat Mihai Iosif, citat de digisport.ro.
Citește și:

Mihai Iosif: "Cred că e un rezultat mincinos"

În privința partidei, antrenorul Rapidului consideră că echipa sa a pierdut nemeritat, un rezultat de egalitate fiind mai echitabil.
"E o dezamăgire pentru felul cum am pierdut. Așa cum arăta jocul, nu cred că meritam să pierdem acest meci. Cred că l-am controlat timp de 50-60 de minute. Am avut un început în care pe tineri i-a luat un pic valul, dar am avut o reacție foarte bună. Cred că un rezultat de egalitate era corect. Cred că e un rezultat mincinos.
Puteam obține mai mult în seara asta. Felicit jucătorii, au dat dovadă de mare tărie de caracter și au dat totul până la final. Urmează o bătălie (n.r. – cu FC Botoșani) în care chiar nu știu cu cine vom juca. Pe lângă cei accidentați, avem doi suspendați acum. Avem echipa a doua și asta o să facem", a completat tehnicianul Rapidului.
În urma acestui rezultat Rapid ocupă în continuare o poziție de play-off. Giuleștenii sunt acum pe locul 5 și vor coborî maxim o poziție, dacă Farul o ca învinge pe CFR Cluj. În ultima etapă care se va desfășura în acest an Rapid va primi vizita celor de la FC Botoșani.
Romanian Liga I
Dinamo - FCSB, derby cu casa închisă! Cum arată gazonul din Ștefan cel Mare înainte de meci
ACUM 7 ORE
Fotbal
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 22-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
26/01/2022 LA 11:28