Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Dică trage un semnal de alarmă: "Să vadă câtă presiune este pe noi"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 03/10/2022 la 20:47 GMT+3

Nicolae Dică (42 de ani) a tras un semnal de alarmă vizavi de presiunea care există pe umerii antrenorilor, după ce omologul său de la FC Argeș, Andrei Prepeliță, a părăsit banca de rezerve în timpul meciului cu FCSB, acuzând stări de rău.

Nicolae Dică

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Maria Olteanu
Andrei Prepeliță, tehnicianul de 36 de ani al celor de la FC Argeș, s-a simțit rău în timpul partidei pe care echipa sa a pierdut-o contra celor de la FCSB, scor 2-3, în deplasare, în cadrul etapei a 12-a din SuperLigă.
Nicolae Dică, antrenorul bucureștenilor, a asistat de pe banca vecină la momentul în care Prepeliță a avut nevoie de îngrijirea medicilor. Azi, în cadrul conferinței de presă premergătoare jocului cu Silkeborg, din cadrul grupelor Conference League, acesta a comentat pe seama celor întâmplate duminică seara pe Arena Națională și a tras un semnal de alarmă față de incidentul care a avut loc.

Nicolae Dică, despre presiunea care cade pe umerii antrenorilor

Nicolae Dică a analizat incidentele care au avut loc în timpul meciului FCSB - FC Argeș, atunci când lui Andrei Prepeliță i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Dică a punctat faptul că odată cu cele întâmplate duminică s-a putut observa care este rezultatul presiunii asupra antrenorilor, care, atunci când nu obțin rezultatele dorite, sunt contestați vehement de patroni sau de fani.
Acesta a cerut mai multă indulgență din partea suporterilor, care la fiecare eșec sunt de părere că antrenorul este cel vinovat. "N-am apucat după joc să vorbesc cu el. Al patrulea arbitru a venit la pauză și mi-a spus că avea tensiunea foarte mare. Mă bucur că a plecat pe picioare.
Asta să vadă și oamenii cât stres se acumulează, câtă presiune este pe noi ca antrenori și pentru că trăim și noi la maximum, iar suporterii ar trebui să înțeleagă lucrurile astea. Fiecare își dorește să câștige", a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă de dinaintea meciului din Conference League.
CITEȘTE ȘI:

Prima reacție a lui Andrei Prepeliță după incidentele de duminică seara

Lui Andrei Prepeliță i-a crescut foarte mult tensiunea în timpul meciului contra celor de la FCSB, iar după aproximativ 30 de minute de la primul fluier acesta a avut nevoie de îngrijire din partea echipei medicale. Ulterior, Prepeliță a mers la vestiare, acolo unde a rămas până la finalul jocului.
La mai puțin de 24 de ore de la acel moment, tehnicianul argeșenilor a avut o primă intervenție telefonică în care a povestit ce s-a întâmplat în timpul jocului.
"Mă mai doare puțin capul, dar sunt bine, am venit la antrenament. Eu m-am simțit bine, dar, când am țipat la un jucător, am simțit o durere foarte mare la ceafă și vederea a devenit încețoșată.
Durerea era destul de mare și am rămas la vestiar, nu am mai văzut meciul. Am vorbit cu domnul doctor și urmează să fac un consult mai amănunțit. A fost doar tensiunea foarte mare", a declarat Prepeliță la DigiSport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo