Mijlocașul dinamovist era cel mai bun marcator al "câinilor" în acest sezon, cu 8 reușite în 19 partide, reușind și un assist.
Dinamo va primi 800.000 de euro pentru Sorescu și va păstra 15% dintr-un viitor transfer al jucătorului.
Dinamoviștii au refuzat mai multe oferte pentru Deian atât în vară, cât și în această iarnă. Dacă în vară nu au putut să-l vândă din cauza procedurilor de insolvență, în această iarnă Dinamo a primit mai multe oferte considerate neatractive pentru club din punct de vedere financiar.
Romanian Liga I
Peluza Cătălin Hîldan a anunțat prima pentru Dinamo, la jocul de baraj cu U Cluj
ACUM 9 ORE

Sorescu a plecat de la Dinamo

FCSB, Damac, Univeristatea Craiova sau Legia Varșovia au fost doar câteva dintre echipele interesate de cel mai bun jucător al lui Dinamo, însă dinamoviștii au acceptat oferta celor de la Rakow.
Aceștia au mai scăzut din pretenții, ținând cont că la începutul perioadei de mercato, solicitau un milion de euro pentru mijlocașul de bandă.
Citește și:
Sorescu a marcat 26 de goluri și a oferit 34 de pase decisive în cei 3 ani și jumătate petrecuți în Ștefan cel Mare, fiind convocat și la națională datorită prestațiilor sale.
Dinamo a anunțat oficial transferul pe pagina de Facebook a clubului: "OFICIAL. Deian Sorescu la Raków Czestochowa
FC Dinamo București și KS Raków Czestochowa au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al mijlocașului Deian Sorescu la clubul polonez, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan.
La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a jucat 134 de meciuri pentru echipa noastră, în ambele competiții interne, Liga 1 și Cupa României, a marcat 29 de goluri și a adunat 26 de pase decisive.
Raków Czestochowa ocupă locul 3 în prima ligă a campionatului din Polonia, la 6 puncte în urma liderului Lech Poznan.
În numele tuturor dinamoviștilor, nu ne rămâne decât să-i mulțumim lui Deian Sorescu pentru evoluțiile în tricoul alb-roșu!
Mult succes în carieră!".
Rakow se află pe locul 3 în campionatu Poloniei, cu 35 de puncte după 19 etape, la 6 puncte de liderul Lech.
Sorescu o lasă pe Dinamo pe loc direct retrogradabil, 15, cu 12 puncte după 21 de etape. Dinamo a înscris 15 goluri în acest sezon, dintre care 8 au fost reușite de mijlocașul transferat în Polonia.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Farul 4-1. Antrenament reușit pentru olteni înainte de barajul pentru Europa
ACUM 9 ORE
Romanian Liga I
Sabău, despre avantajul echipei U Cluj în baraj: "Nu știu dacă situația este la fel la Dinamo"
ACUM 15 ORE