Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Oficial | Desire Segbe Azankpo este noul jucător al lui Dinamo. "Câinii" au transferat o echipă întreagă

Romeo Ene

Actualizat 01/02/2022 la 15:24 GMT+2

Atacantul Desire Segbe Azankpo este noul jucător al lui Dinamo, fiind împrumutat de formația franceză USL Dunqerque, până la finalul sezonului.

Desire Segbe Azankpo, noul jucător al lui Dinamo

Credit imagine: facebook

Dinamo a făcut un nou transfer, cu scopul de a întări ofensiva, una care a suferit teribil de mult în acest sezon. Desire Segbe Azankpo a semnat cu Dinamo și vine să-i creeze concurență în atac lui Mirko Ivanovski.
Dusan Celar este celălalt atacant din lotul trupei lui Flavius Stoican, adus de la echipa a doua a CFR-ului în această iarnă.
Jucătorul în vârstă de 28 de ani a evoluat în 16 meciuri în actuala stagiune, însă a reuşit să marcheze o singură dată. Ultima apariţie în tricoul lui Dunqerque a fost pe 21 decembrie 2021.
Înainte de a evolua pentru USL Dunkerque, Azankpo a jucat pentru mai multe formații din eșaloanele inferioare din Franța (FC Villefranche, SAS Epinal, AS Pagny, Le Puy Foot), dar a avut și experiențe în afara Hexagonului, la FK Senica (Slovacia) și Oldham Athletic (Anglia).

Dinamo a transferat 11 jucători în această iarnă

Odată cu venirea lui Azankpo, Dinamo a ajuns la o echipă întreagă transferată în această perioadă de transferuri. Cristiano Figueiredo, Thomas Chesneau. Alin Buleică, Răzvan Patriche, Marius Tomozei, Igor Jovanovic, Balthazar Pierret, Jonathan Rodriguez, Dusan Celar şi Antoni Ivanov.sunt celelalte transferuri făcute de dinamoviști, care speră să se salveze de la retrogradare.
CITEȘTE ȘI:
Noul atacant dinamovist a avut cea mai bună perioadă a carierei la FC Villefranche, pentru care a înscris de 6 ori și a oferit 4 pase decisive în 23 de meciuri.
Clubul a emis un comunicat pe pagina de Facebook în care a anunțat transferul atacantului din Benin: "Bine ai venit la Dinamo București, Désiré Segbe Azankpo! FC Dinamo București și clubul francez USL Dunkerque au ajuns la un acord pentru transferul temporar al atacantului Désiré Segbe Azankpo la echipa din Ștefan cel Mare, până la finalul acestui sezon competițional, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan.
28 de ani, născut pe 6 mai 1993 în Benin, Désiré Segbe Azankpo și-a început cariera în fotbalul francez la Metz și a mai evoluat pentru Jeunesse Esch (Luxemburg), Le Puy Foot, Pagny și Epinal (Franța), Senica (Slovacia), Oldham (Anglia), Villefranche și Dunkerque (Franța). 9 este numărul oficial de joc al lui Azankpo la Dinamo București.
17 partide a jucat Azankpo în liga a doua franceză, în prima jumătate a acestui sezon, marcând un gol în Valenciennes vs Dunkerque (1-3). Azankpo a evoluat săptămâna trecută în meciul de campionat Dunkerque vs Paris FC (1-1). 14 selecții a adunat Azankpo pentru prima reprezentativă a statului Benin."
Dinamo se află în cel mai greu moment din istorie. Trupa lui Flavius Stoican este pe locul 15, direct retrogradabil, cu 12 puncte după 23 de etape. Duminică, dinamoviștii au pierdut fără drept de apel derby-ul cu FCSB, disputat în Ștefan cel Mare, scor 0-3.
Pentru "câini", urmează un program infernal, cu o deplasare la Botoșani, duel cu Universitatea Craiova pe teren propriu și deplasare la Arad, în decurs de 6 zile.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo