Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima reacție a lui Edi Iordănescu, după ce a plecat de la FCSB

Alex Masgras

Publicat 14/11/2021 la 15:49 GMT+2

Edi Iordănescu și FCSB s-au despărțit în această după-amiază, în urma unor neînțelegeri între tehnician și conducerea clubului.

Edi Iordănescu

Credit imagine: Eurosport

Edi Iordănescu o părăsește pe FCSB după mai puțin de trei luni pe banca roș-albaștrilor. Decizia acestuia vine după o serie bună a echipei sale în campionat, în condițiile în care echipa a fost lovită de probleme cu accidentările și infectările cu COVID. Cu toate acestea, decizia lui Edi Iordănescu de a o părăsi pe FCSB vine în urma neînțelegerilor cu conducerea clubului.
"Dacă nici eu nu am reușit să-l fac pe Gigi Becali să renunțe în a se implica direct la echipă având un contract beton, înseamnă că nimeni nu va reuși asta.
Îmi pare rău pentru că eu am venit cu inima deschisă pentru a face lucruri bune, dar din păcate nu s-a putut. Îl aștept să trimită avocații pentru a semna rezilierea", a declarat Edi Iordănescu pentru sport.ro.
În ciuda faptului că a acceptat să vină la FCSB într-un moment dificil și a reușit să obțină 9 rezultate pozitive la rând în Liga 1, Edi Iordănescu nu a avut parte de liniște. Conducerea clubului a criticat în mai multe rânduri jocul echipei, lucru care a dus și la o reacție din partea tehnicianului seara trecută, pe contul său de facebook.
În acest moment, FCSB se află pe locul 2 în Liga 1 după 15 etape, cu 31 de puncte, la 8 puncte distanță față de liderul CFR Cluj.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo