Dezamăgirea este ceea ce s-a citit în tonul lui Mircea Rednic după terminarea partidei FC Voluntari – Dinamo, care a însemnat a 13-a la rând fără victorie. Antrenorul a încercat să-și apere jucătorii, dar a susținut că echipa trebuie să joace cu mai multă ambiție și să comită mai puține greșeli.
"Nu ai cum să nu fii dezamăgit, mai ales după cum a început jocul. La fel ca și în meciurile trecute, avem mingea în posesia noastră și o pierdem foarte ușor. Nu am reușit să blocăm partea dreaptă la Ricardinho, aici am avut destule probleme.
Repriza a doua a fost la început echilibrat, nu au avut mari situații de a marca. Avem mingea, vrem să filosofăm, o pierdem și luăm gol. Din punct de vedere al efortului, sunt mulțumit, băieții au alergat.
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
IERI LA 16:59
Nu a fost un meci ușor, am întâlnit o echipă omogenă, care joacă de mult timp împreună, au automatisme care s-au format, dar nu au fost periculoși. Au jucat cu mingi luni, dar noi nu am reușit să-i blocăm", a declarat Mircea Rednic.

Mircea Rednic a vorbit despre ce ar trebui să facă echipa pentru a obține rezultate

Antrenorul echipei Dinamo a fost mulțumit de axul central, față de alte meciuri. De asemenea, "la fundașii laterali a fost mult mai bine, păcat de eroarea lui Petar Gluhakovic, nu avea voie. Dacă ești în dificultate, faci exact ca Tamaș, ca Armaș, au dat mingea în tribună. În astfel de situații nu trebuie filosofie. În plus de asta, am avut multe contraatacuri în superioritate și am condus mingea mai mult decât trebuia, în loc să jucăm simplu, să dăm și să plecăm. Am alergat mult cu mingea la picior și când să dăm ultima pasă, am dat mingea la adversar", a mai spus Rednic.
Vorbind despre ceea ce ar trebui să facă echipa pentru a ieși din această situație, Mircea Rednic a declarat:
"În primul rând avem nevoie de continuitate, să fim mult mai respooinsabili, să jucăm cu mai multă ambiție și să facem mai puține greșeli, să jucăm în echipă".
FC Voluntari - Dinamo 2-1 (1-1)
FC Voluntari: M. Popa; Meleke, Tamaș, Armaș; Ricardinho (Costin 68), Rață, Droppa, I. Gheorghe, Briceag; Nemec (Tavares 87), Lopes (Fulop 84).
Dinamo: Iliev; Gluhakovic (Ehrmann 71), R. Grigore, Pinto, Filip; Kainourgios, Răuță (Itu 80); Bani (Țîră 71), Torje, Sorescu; Ivanovski (Vestenicky 80).
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie importantă în procesul cu Nicolae Badea și Șerdean! Anunțul DDB
17/11/2022 LA 09:39
Romanian Liga 2
Declarația lui Ovidiu Burcă după al 7-lea meci fără eșec pe banca lui Dinamo
13/11/2022 LA 14:58