Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FC Voluntari - Dinamo 2-1 | Sorescu a deschis scorul, dar gazdele au întors rezultatul

Andrei Nicolae

Actualizat 22/11/2021 la 23:08 GMT+2

Dinamo a suferit a patra înfrângere consevcutive în Liga 1 și a ajuns la 13 meciuri fără victorie, astfel că situația echipei lui Mircea Rednic este tot mai complicată.

Deian Sorescu

Credit imagine: Getty Images

FC Voluntari și Dinamo au avut obiective diferite la startul acestei întâlniri, ultima diun cadrul etapei a 16-a în Liga 1. Gazdele căutau să revină în zona play-off și aveau nevoie de cel puțin un punct. O victorie propulsa echipa lui Tamaș & Co până pe locul 4, la egalitate cu Universitatea Craiova.
De partea cealaltă, Mircea Rednic își dorea să obțină prima victorie de când a preluat Dinamo. În primele 5 meciuri, „Puriul” a câștigat doar 2 puncte. Dar seria lui Dinamo era de 12 jocuri fără victorie înaintea vizitei la Voluntari.

Dinamo a avut 1-0, dar FC Voluntari a întors rezultatul

Partida a început promițător pentru oaspeți. După numai 5 minute de joc, Deian Sorescu a fost servit de Gabriel Torje și a marcat cu o execuție spectaculoasă. Pentru gazde a fost un moment de uluială, dar au reacționat foarte repede.
După ce Nemec a ratat o bună ocazie în minutul 7, Voluntari a restabilit egalitatea prin Vadim Rață (min. 19). Din acest moment, echipa lui Liviu Ciubotariu a avut control jocului, iar după revenirea de la cabine și-a intensificat atacuri. Golul de 2-1 a fost realizat de Ion Gheorghe în minutul 65, care a trecut prin defensiva adversă și l-a învins pe Iliev.
Mircea Rednic a reacționat cu patru schimbări în ultimele 20 de minute, în tentativa de a mai schimba ceva, dar echipa lui nu a reușit să mai creeze deloc panică. FC Voluntari a câștigat cu 2-1 și și-a atins obiectivul.
În schimb, Dinamo a numărat și al 13-lea meci fără victorie, iar distanța până la locul 14 este de 6 puncte. Pentru echipă urmează însă câteva partide cu adversari din a doua jumătate a ierarhiei, cu FC U Craiova, Academica Clinceni, Chindia Târgoviște și CS Mioveni, din care încearcă să adune cât mai multe puncte.
Cele două distribuții în FC Voluntari - Dinamo 2-1 (1-1)
FC Voluntari: M. Popa; Meleke, Tamaș, Armaș; Ricardinho (Costin 68), Rață, Droppa, I. Gheorghe, Briceag; Nemec (Tavares 87), Lopes (Fulop 84).
Dinamo: Iliev; Gluhakovic (Ehrmann 71), R. Grigore, Pinto, Filip; Kainourgios, Răuță (Itu 80); Bani (Țîră 71), Torje, Sorescu; Ivanovski (Vestenicky 80).
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo