Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Steaua este noul lider din Liga 2, după victoria cu Ripensia Timișoara

Andrei Nicolae

Publicat 29/08/2021 la 16:32 GMT+3

Gruparea din Ghencea s-a impus cu 2-0, ambele goluri fiind realizate în partea secundă.

Steaua București, Liga 2

Credit imagine: facebook

Steaua București continuă să fie neînvinsă și după etapa a 5-a în Liga 2, situație în care se mai află trei grupări, Concordia Chiajna, Unirea Slobozia și FC Hermannstadt.
Formația pregătită de Daniel Oprița a urcat însă pe locul 1, din postura de nou-promovată, după succesul cu 2-0. Clubul din Ghencea a profitat și de pasul greșit făcut tot azi de Concordia Chiajna, care a remizat pe teren propriu cu ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu, scor 0-0.

Răsdan și Buhăescu au semnat golurile victoriei

Steaua a avut ceva emoții în obținerea victoriei doar în prima repriză. Dominarea jocului cu Ripensia s-a concretizat însă în partea a doua prin două goluri, marcate de Răsdan și Buhăescu.
Daniel Oprița a început jocul cu următoarea formulă:Bălbărău – D. Oroian, Walace, Beța, Ad. Ilie – Fl. Răsdan, Bărbulescu, Băjenaru, Pacionel – Huiban, Chipirliu. În repriza secundă au mai intrat Drăghici, Mihăescu, Buhăescu și Enceanu.
Steaua se află la egalitate de puncte cu Concordia Chiajna (13 puncte), dar are un golaveraj mai bun (11-3), față de (8-1).
Etapa a 5-a se încheie luni după-amiază, cu jocul dintre FC Hermannstadt și FK Csikszereda (ora 14:00). De remarcat faptul că în această rundă am asistat și la un joc mai puțin obișnuit, FC Buzău – Unirea Constanța, încheiat cu ... 14-0!
Wolves - Manchester United va fi duminică de la 18.30 pe Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo