Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ştirile dimineţii | Cristiano Bergodi, ca şi demis de la Rapid. Marele pariu al lui Dan Şucu

Cristian Mihală

Actualizat 16/04/2024 la 07:41 GMT+3

Ştirile dimineţii | Cristiano Bergodi va fi aproape sigur demis de la Rapid azi, iar Marius Şumudică e marele pariu al patronului Dan Şucu. Singura întrebare e legată de momentul când acesta va reveni în Giuleşti: acum sau la finalul stagiunii.

Cristiano Bergodi

Credit imagine: facebook

În fiecare dimineață, la prima oră, Eurosport.ro face o scurtă revistă a presei, pentru a vă oferi cele mai interesante și proaspete informații din sport.

1. Marius Şumudică, mai aproape ca niciodată de Rapid

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins-o pe Rapid Bucureşti cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 4-a a fazei play-off a Superligii de fotbal. Unicul gol al partidei a fost înscris de atacantul croat Gabriel Debeljuh (90+5), din centrarea lui Marius Ştefănescu.
Suporterii Rapidului au cerut în finalul meciului demisia antrenorului Cristiano Bergodi şi, din câte se pare, soarta italianului e pecetluită, după ce giuleştenii au pierdut toate cele 4 partide de play-off.
"În seara asta nu avem nimic de spus. Mâine clubul va lua o decizie", a anunţat patronul Dan Şucu la plecarea de la stadion, dar, potrivit Digi Sport, planul omului cu bani din Giuleşti e clar: tehnicianul italian va fi demis, iar mare favorit să îl înlocuiască este Marius Şumudică.
Liber de contract după ce a fost dat afară din Turcia, idolul tribunelor din Grant a fost foarte aproape să bată palma cu Şucu după demiterea lui Mutu, dar în cele din urmă s-a mers pe varianta Bergodi.
Acum, nimic nu pare a mai sta între o nouă poveste de dragoste Rapid - Şumudică, singura întrebare fiind legată de momentul preluării echipei. Şucu ar prefera ca antrenorul să vină acum, în speranţa că se va produce un şoc la echipă şi se va obţine calificarea în cupele europene.
Doar că antrenorul care a făcut-o pe Astra campioană ar prefera să intre "în pâine" abia la finalul sezonului, caz în care interimatul în Giuleşti ar fi asigurat de cuplul Iencsi-Lobonţ.

2. Gabriela Lee, pe tabloul principal la Oeiras

Jucătoarea română de tenis Gabriela Lee a reuşit să acceadă, luni, pe tabloul principal de simplu al turneului WTA 125 de la Oeiras (Portugalia), dotat cu premii totale de 142.608 euro, după ce a învins-o pe cehoaica Anna Siskova cu 6-1, 3-6, 6-1, în ultimul tur al calificărilor.
Lee (28 ani, 296 WTA) a avut nevoie de aproape două ore de joc (1 h 58 min) pentru a obţine victoria în faţa unei adversare de 22 de ani, care ocupă locul 372 în lume.
Gabriela Lee (fostă Talabă) a trecut în primul tur preliminar de portugheza de origine română Amalia Suciu (16 ani), cu 6-1, 6-1.
Lee, care şi-a asigurat un cec de 1.400 de euro şi 7 puncte WTA, va juca în primul tur contra filipinezei Alexandra Eala (18 ani, 169 WTA).

3. Sefer, erou în Israel: a învins liderul

Fotbalistul român Antonio Sefer a marcat golul prin care Hapoel Beer Sheva a învins-o pe Maccabi Tel Aviv cu scorul de 1-0, luni, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 29-a a campionatului Israelului.
Sefer, care a intrat la pauză, a marcat în min. 80, din penalty.
Ex-rapidistul are 7 goluri marcate în 29 de partide în acest sezon.
În play-off, Maccabi Tel Aviv se menţine lider, cu 66 de puncte, urmată de Maccabi Haifa, 59 de puncte, Hapoel Beer Sheva, 55 de puncte, Hapoel Haifa, 50 de puncte, etc.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo