FCSB a obținut o victorie mare în derby-ul cu CFR Cluj, chiar pe terenul campioanei, acolo unde "roș-albaștrii" nu mai câștigaseră de 8 ani. Meciul a fost dominat categoric de echipa lui Toni Petrea, dar în prima repriză CFR s-a apărat exact.
În finalul primei părți, ardelenii au rămas în 10 oameni, Susic fiind eliminat după o intrare brutală la Olaru, care nu a mai putut continua partida. Repriza secundă le-a aparținut în totalitate oaspeților, care au reușit golul de 3 puncte în minutul 74, prin Octavian Popescu, al cărui șut deviat l-a păcălit pe Bălgrădean.
Citește și:
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10

Toni Petrea: "Ne-am pregătit pentru un astfel de stil de joc"

La finalul partidei, Toni Petrea a vorbit despre accidentarea lui Olaru și le-a dat o veste bună fanilor, anunțând că nu este vorba despre o ruptură.
"Olaru a fost la spital, i s-a făcut o radiografie. Se pare că nu e fractură, ci mai degrabă o contuzie. Când a ieșit, a spus că nu-și simțea piciorul. Ne-am speriat, credeam că e vorba de fractură, dar nu cred că se pune problema de așa ceva", a spus Toni Petrea.
Vorbind despre meci, antrenorul FCSB-ului a menționat: "O victorie importantă, un meci important. Mă gândeam că, în situația în care ar fi câștigat CFR-ul, ar fi fost aproape imposibil să-i mai ajungem noi sau Craiova. Mai sunt cinci meciuri foarte grele, se poate întâmpla orice, vedem la final unde ne vom clasa. Știam stilul de joc al CFR-ului, ne-am pregătit pentru un astfel de stil de joc, de luptă. Am avut câteva situații, i-am presat destul de mult, din păcate nu am reușit să ne liniștim mai devreme. Puteam primi un gol dintr-o fază fixă. Avem de tras, avem de muncit. Trebuie să ne pregătim foarte bine pentru următorul joc. Am spus și înainte de această partidă, lupta pentru primele trei jocuri s-a strâns. Craiova, după ultimele evoluții, poate emite pretenții. Mai pot apărea surprize."
În urma rezultatului din Gruia, FCSB s-a apropiat la numai două puncte de CFR Cluj și finalul de sezon se anunță unul extrem de palpitant. Succesul echipei lui Toni Petrea a aprins și speranțele Craiovei pentru titlu, oltenii fiind pe locul 3, la 6 puncte distanță de lider.
Partidele din prima etapă a returului din play-off
  • FC Voluntari - CFR Cluj
  • Farul - FCSB
  • FC Argeș - CSU Craiova
Romanian Liga I
Florin Tănase, pe lista unui club mare din Europa! Unde este dorit golgheterul Ligii 1
20/05/2022 LA 13:02
Romanian Liga I
Răspunsul celor de la TAS după ce CSA Steaua a cerut suspendarea barajului de promovare în Liga 1
20/05/2022 LA 10:49