Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adi Mutu, după înfrângerea dură din derby: "Ne recunoaștem învinși. FCSB are antrenor"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 06/11/2022 la 23:45 GMT+2

FCSB s-a impus categoric, scor 3-1, în fața celor de la Rapid, într-o partidă contând pentru etapa a 17-a din SuperLiga. În urma acestui rezultat, Rapid nu se poate apropia de liderul Farul și rămâne la opt puncte în spate. Adi Mutu a recunoscut la finalul jocului că echipa sa a făcut un joc slab, la capătul căruia nu merita mai mult.

Adrian Mutu, într-o partidă de la Euro U21

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Maria Olteanu
Rapid a cedat în derby-ul etapei contra celor de la FCSB, la capătul unui meci în care giuleștenii nu au avut un cuvânt de spus în fața vicecampioanei României, echipă care traversa un moment dificil și care s-a prezentat la meci doar cu antrenor interimar, în persoana lui Mihai Pintilii.
FCSB a deschis scorul prin Cordea, după doar 14 minute de joc, nu înainte ca oaspeții să aibă un gol anulat pe motiv de ofsaid. Roș-albaștrii și-au mărit ecartul, prin Andrea Compagno, care a făcut 2-0, ca mai apoi Tavi Popescu să toarne definitiv plumb în ghetele feroviarilor, punctând și cel de-al treilea gol în poarta lui Moldovan.
Rapid, rămasă în 10 oameni, după eliminarea lui Morais, a micșorat diferența de la punctul cu var, însă golul lui Dugandzic, din penalty, a fost insuficient pentru trupa lui Adi Mutu, care nu a mai putut reveni în joc și pleacă astfel învinsă de pe Arena Națională.
În urma acestui rezultat, Rapid ratează șansa de a se apropia de liderul Farul și rămâne pe poziția secundă, cu 32 de puncte, resimțind din spate presiunea venită dinspre Universitatea Craiova și CFR Cluj, ambele cu șansa de o depăși dacă își câștigă meciurile restante.
La finalul duelului la care au asistat 31.233 de fani, număr record pentru acest sezon din SuperLiga, Adi Mutu, tehnicianul vișiniilor, a recunsocut că echipa sa a făcut multe greșeli nepermise, care au îngropat-o, la capătul unui meci în care adversarii de la FCSB au fost mai buni. Acesta a avut numai cuvinte de laudă și la adresa omologului său de pe banca celor de la FCSB, Mihai Pintilii, pe care l-a felicitat pentru ceea ce a reușit să facă într-un timp atât de scurt.
CITEȘTE ȘI:

Adi Mutu, realist după înfrângerea cu FCSB

Adi Mutu, tehnicianul giuleștenilor, a trasat la finalul meciului primele concluzii și a vorbit despre frustrarea din cadrul lotului după un asemenea meci, îndemnând la o revenire rapidă, cu atât mai mult cu cât Farul și Universitatea Craiova sunt următoarele adversare ale echipei sale.
"Moral aveam un avantaj, apoi am făcut greşeli colective care ne-au costat. Un duş rece pentru că să pierzi într-un derbye greu pentru noi, care eram într-o perioadă bună. La jucători nu e vorba de blocaj, e vorba că atunci când faci două cadouri cazi şi trebuie să-ţi regăseşti echilibrul.
A fost un meci echilibrat în repriza a doua, poate cu un plus pentru noi, că am jucat pe atac. Din păcate nu am reuşit să întoarcem rezultatul. Ne recunoaştem învinşi şi trebuie să muncim mai mult. Gestul lui Junior Morais arată frustrare, dorinţă de a învinge, nu pot să-l accept, dar nici nu pot să-l acuz.
Pe noi nu ne bate un scor, suntem o echipă adevărată, unită, mergem mai departe.
Pintilii merită felicitat. Cum spuneţi că FCSB nu are antrenor? Am văzut o relaţie execelentă cu echipa, de ce îi luaţi meritele?", a declarat Adi Mutu, la finalul meciului, la DigiSport.
Rapid va evolua în meciul următor în runda a doua din Cupa României, în Giulești, pe teren propriu, contra celor de la Farul, miercuri, de la ora 21:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo