Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anunț despre meciurile Rapid - FCSB. Unde vor avea loc acestea, în viitor

Eurosport
DeEurosport

Publicat 23/10/2022 la 20:58 GMT+3

Victor Angelescu, unul dintre acționarii clubului Rapid, a anunțat ce se va întâmpla în viitor cu meciurile dintre echipa sa și FCSB.

Rapid - FCSB

Credit imagine: facebook

Articol scris de Maria Olteanu
FCSB și Rapid se vor întâlni în a doua etapă a returului, pe terenul roș-albaștrilor, duminică, 6 noiembrie, de la ora 21:00. În turul sezonului regulat, cu feroviarii gazde, meciul s-a consumat pe arena din Giulești și s-a terminat cu victoria vișiniilor, scor 2-0.
Victor Angelescu, unul dintre finanțatorii clubului antrenat de Adi Mutu, a anunțat că de acum înainte meciurile echipei sale contra celor de la FCSB, considerate pe teren propriu, nu vor mai avea loc pe stadionul din Giulești, ci pe Arena Națională, pentru ca un număr mai mare de suporteri să se poată bucura de partidă.
CITEȘTE ȘI:

Victor Angelescu, anunț despre meciurile Rapid - FCSB

Acționarul Rapidului a anunțat că de acum înainte meciurile contra celor de la FCSB, considerate pe teren propriu, nu vor mai avea loc pe stadionul din Giulești, care are o capacitate de doar 15.000 de locuri. Acestea se vor desfășura, cel mai probabil din play-off-ul acestui sezon, pe Arena Națională, stadionul pe care își joacă meciurile de acasă formația roș-albastră.
"Nu am studiat această chestiune (n.r. - dacă se poate mări stadionul cu 2.000 de locuri), pentru că știu că nu se poate.
Nu e posibil să mai mărești. Am încercat de atunci de când era încă la stadiu de proiect și nu se mai poate.
Dar ca să vă răspund... Noi am jucat acel meci cu FCSB, pentru că a fost pentru prima oară pe noul stadion, dar pe viitor vom juca pe Arena Națională când vom juca acasă cu FCSB, ca să poată să vină toată lumea pe viitor.
Nu e mare diferență pentru noi că mai câștigăm 50.000 de euro în plus din bilete... ne gândim la suporteri, pentru că avem foarte mulți și e păcat să îi privăm de posibilitatea de a vedea meciul", a declarat Victor Angelescu, potrivit sport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo