Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dică anunță strategia pentru meciul cu Anderlecht, din grupele Conference League. Ultima șansă

Eurosport
DeEurosport

Publicat 23/10/2022 la 17:45 GMT+3

FCSB se va duela joi seara, de la ora 19:45, în Belgia, cu Anderlecht, într-o partidă contând pentru grupele Conference League. Aceasta reprezintă totodată și ultima încercare a roș-albaștrilor de a merge în primăvara europeană, chiar dacă șansele sunt minime. Nicolae Dică a anunțat cum va aborda această partidă, după eșecurile dureroase cu Silkeborg.

Nicolae Dică

Credit imagine: facebook

Articol scris de Maria Olteanu
Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă partida pe care echipa sa o va juca în etapa a 15-a din SuperLiga, contra celor de la Sepsi. Acesta a vorbit inclusiv despre deplasarea de la mijlocul săptămânii viitoare, din Belgia, partidă care reprezintă ultima șansă pentru formația roș-albastră de a accede în primăvara europeană.
După ce a înregistrat rezultate sub așteptări în campionatul României, acolo unde vreme de multe etape s-a situat în partea de jos a clasamentului, FCSB a anunțat public că va sacrifica meciurile din cupele europene, acolo unde va miza pe rezerve, tocmai pentru a-și menține titularii apți în vederea desfășurării meciurilor din SuperLiga.
Zis și făcut, căci Dică și oamenii din staff s-au ținut de promisiune și au menajat oamenii importanți pentru partidele din întrecerea internă, acolo unde FCSB a revenit ușor în partea de sus a clasamentului, având trei victorii în ultimele trei partide.
Plata pentru rezultatele bune din SuperLiga a fost reprezentată de meciurile din Conference League, acolo unde FCSB a pierdut dubla manșă cu Silkeborg cu scorul general 0-10.
Deși are șanse minime să meargă mai departe în competiție, FCSB pare decisă să își joace cartea până la final și nu dezertează cu două etape înainte de finalul grupelor. Astfel, tehnicianul roș-albaștrilor, Nicolae Dică, a anunțat că fotbaliștii care vor evolua joi, în Belgia, vor da totul pe teren pentru a obține un rezultat bun.
CITEȘTE ȘI:

FCSB, cu gânduri mari înaintea deplasării de la Anderlecht

FCSB mai are de disputat două partide în grupele Conference League. Deși înainte de duelurile cu Silkeborg conducerea clubului a anunțat că nu este interesată de această competiție, alegând să trimită rezervele pe teren în meciul tur din Danemarca, obiectivul echipei a fost schimbat înainte de final.
Dică pare să nu se predea, așa că anunță că echipa sa își va juca șansa până la ultimul fluier.
"Sunt șanse mici, dar vom merge în Belgia să ne jucăm șansa. Cei care intră trebuie să dea totul. La cum am văzut Silkeborg că joaca...Am vorbit serios ca aș vrea să merg la Silkeborg și să văd antrenamentele. Ce, trebuie să mergem neapărat la Guardiola sau la Klopp să învățăm?", a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă premergătoare jocului cu Sepsi.
Rezultate FCSB în Conference League
  • West Ham - FCSB 3-1
  • FCSB - Anderlecht 0-0
  • Silkeborg - FCSB 5-0
  • FCSB - Silkeborg 0-5
Ce meciuri mai are FCSB de jucat în Conference League
  • Anderlecht - FCSB, joi, 27 octombrie, ora 19:45
  • FCSB - West Ham, joi, 3 noiembrie, ora 22:00
Clasament Grupa B - Conference League
  • 1. West Ham - 12 puncte
  • 2. Silkeborg - 6 puncte
  • 3. Anderlecht - 4 puncte
  • 4. FCSB - 1 punct

Nicolae Dică, despre dopajul Simonei Halep

Halep a fost suspendată temporar de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului după primirea rezultatelor unor analize care atestă că în sângele sportivei noastre exista o substanță interzisă, numită Roxadustat. Acum, pentru Halep urmează cea mai dificilă perioadă a carierei, căci trebuie să demonstreze că nu este vinovată pentru prezența respectivei substanțe interzise.
Nicolae Dică a comentat în cadrul conferinței de presă și despre situația Simonei Halep, jucătoare testată pozitiv la o substanță interzisă, în timpul turneului de la US Open.
"Am văzut si eu, trebuie să așteptăm să vedem ce s-a întâmplat. Este o sportivă care a făcut mari performanțe pentru România. Ar fi păcat ca cariera ei să se termine așa", a declarat Dică.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo