Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Jucăm cu o echipă mare a României".Ce a spus antrenorul lui ȚSKA Sofia 1948 despre FCSB, viitoarea adversară din Europa

Maria Olteanu

Publicat 22/06/2023 la 20:27 GMT+3

FCSB a fost cap de serie la tragerea la sorți pentru turul doi preliminar al UEFA Conference League și o va întâlni pe FC ȚSKA Sofia 1948, ocupanta locului 3 în ultimul campionat al Bulgariei. Tehnicianul viitoarei adversare a prefațat duelul contra românilor, având cuvinte de laudă la adresa roș-albaștrilor.

FCSB a reușit o repriză a doua bună la Cluj, cu CFR. Sursă foto: Facebook FCSB

Credit imagine: Eurosport

Reprezentantele României din Conference League și-au aflat ieri adversarele din turul doi preliminar.
FCSB își va începe aventura europeană în fața bulgarilor de la ȚSKA 1948, o echipă înființată în 2016 de fanii celui mai iubit club din Bulgaria.
Echipa lui Elias Charalambous pornește ca mare favorită înaintea dublei manșe, judecând după valoarea loturilor celor două formații, dar și după experiența europeană.
Manșa tur este programată pe 27 iulie, în Bulgaria, iar returul o săptămână mai târziu, la București.
Antrenorul viitoarei adversare a celor de la FCSB, Atanas Ribarski, a analizat după tragerea la sorți echipa pe care o va înfrunta în turul secund din preliminarii, având cuvinte de laudă la adresa bucureștenilor.
"Jucăm cu o echipă mare a României, care dispune de toate resursele. Au 6-7 jucători la echipa națională. Nu știu dacă există vreo favorită, dar dorința mea este de a juca împotriva cluburilor puternice. Vom încerca să-i eliminăm din competiție.
Pentru mine este important să ne facem jocul nostru. Nu cred că ne va afecta pe noi, dar nici pe ei, faptul că nu vor fi spectatori la jocul din România. Obiectivul nostru este să câștigăm fiecare joc în parte", a spus Atanas Ribarski pentru sportal.bg, conform gsp.ro.
CITEȘTE ȘI:

ȚSKA 1948 nu se teme de FCSB înainte de preliminarii

Dacă tehnicianul bulgarilor a lăudat trupa roș-albastră, unul dintre jucătorii săi a declarat că nu se teme de forța vicecampioanei României.
"Este un adversar greu, dar ar fi putut fi unul și mai greu. Erau și alții mai ușori, dar cel mai important lucru este cum vom pregăti perioada dinaintea partidei. Având în vedere la ce nivel am ajuns, vom da tot ce este mai bun. Noi, jucătorii, ne-am dori să jucăm în fața unui stadion arhiplin, dar indiferent ce va fi vom da totul", a spus, la rândul lui, Radoslav Kirilov.

FCSB - ȚSKA 1948 SE VA JUCA FĂRĂ SPECTATORI

Comisia de Etică şi Disciplină a UEFA a sancționat gruparea din Berceni cu un meci cu porțile închise. Decizia a fost luată în sezonul trecut al cupelor europene, dar cum "roș-albaștri" nu au trecut de grupe, pedeapsa se va aplica în stagiunea următoare. Pe lângă faptul că jucătorii nu se vor putea baza pe sprijinul suporterilor, clubul va pierde o sumă importantă de bani, care ar fi provenit din vânzarea biletelor.
"Partida de la București va avea loc fără spectatori, ca urmare a unei decizii a Comisiei de Etică și Disciplină a UEFA din sezonul trecut", a anunțat FCSB pe contul oficial de Facebook.
Cât rezistă echipele românești în următorul sezon al cupelor europene?
PROGRAMUL PRELIMINARIILOR CONFERENCE LEAGUE
  • Primul tur: 13 și 20 iulie
  • Turul doi: 27 iulie și 3 august
  • Turul trei: 10 și 17 august
  • Play-off: 24 și 31 august
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo