Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cătălin Cîrjan, primele declarații după ce a semnat cu Rapid! Ce l-a determinat să aleagă Giuleștiul

Dani Morar

Actualizat 23/06/2023 la 22:39 GMT+3

Cătălin Cîrjan a fost prezentat oficial ca noul jucător al Rapidului. Fotbalistul împrumutat de la Arsenal a oferit primele declarații din postura de jucător al giuleștenilor și a dezvăluit ce l-a determinat să facă acest pas.

Cătălin Cîrjan, prezentat oficial la Rapid. Foto: Facenook.

Credit imagine: Eurosport

Rapid a oficializat transferul lui Cătălin Cîrjan. Oficialii giuleștenilor au confirmat mutarea, iar jucătorul a oferit și primele declarații pentru site-ul oficial al bucureștenilor. Mijlocașul a dezvăluit că a fost impresionat de atmosfera creată de fanii vișiniilor într-o partidă în care le-a fost adversar, în Cupa României, pe vremea când evolua la Viitorul Domnești.
"A fost un transfer mult așteptat de mine. Dacă depindea de mine aș fi semnat din prima clipă, însă mă bucur că acum sunt aici.
Primul lucru care m-a motivat să aleg să vin la Rapid a fost meciul pe care l-am jucat împotriva Rapidului din Cupa României, când aveam 14 ani. M-am simțit fotbalist, atmosfera din tribune, fanii Rapidului au fost extraordinari. Am fost nerăbdător să vin să joc pe Giulești.
Mă simt foarte bine. Sezonul trecut a fost unul foarte bun. Sunt pregătit 100% și sunt nerăbdător să arăt ce pot să fac pe teren. Mă gândesc la titlu, cu siguranță. Am venit aici cu obiective foarte mari. Îmi doresc să ajut echipa cu tot ce pot, voi da totul pe teren și, la finalul sezonului, sper să aducem titlul", a declarat Cîrjan, pentru site-ul oficial al clubului.
picture

Cătălin Cîrjan, prezentat oficial la Rapid. Foto: Facenook.

Credit imagine: Eurosport

Citește și:

Cătălin Cîrjan va juca la Rapid, sub formă de împrumut de la Arsenal

Cătălin Cîrjan a ajuns la o înțelegere cu cei de la Rapid și va evolua sub formă de împrumut în viitorul sezon competițional.
Jucătorul de 20 de ani a semnat cu trupa giuleșteană și a fost prezentat astăzi de către noua echipă.
La începutul acestei luni, GSP anunțase că pentru transfer clubul din Giulești a acceptat una dintre condițiile puse de englezi, aceea ca tânărul fotbalist să joace cel puțin 75% dintre meciuri și majoritatea din postura de titular.
Cătălin Cîrjan este jucătorul lui Arsenal din iulie 2019, când mijlocașul a fost transferat gratis de la Viitorul Domnești. Românul mai are contract cu londonezii până în vara anului viitor.
În sezonul recent încheiat, mijlocașul ofensiv a bifat 22 de partide în tricoul echipei U23, perioadă în care a înscris de 2 ori.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo