Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, sub presiune la CFR Cluj! Suma colosală pe care o va primi dacă va fi dat afară

Nicu Savin

Actualizat 17/09/2022 la 13:19 GMT+3

Dan Petrescu este din ce în ce mai contestat de fanii lui CFR Cluj, iar conducerea nu exclude o eventuală despărțire de antrenor. Un eventual rezultat negativ în meciul cu FC Argeș de luni ar putea fi decisiv în decizia șefilor din Gruia. Totuși, demiterea antrenorului nu este ușor de operat, deoarece presupune o cheltuială enormă din partea campioanei.

Dan Petrescu

Credit imagine: Eurosport

Dan Petrescu este cel mai de succes antrenor din istoria CFR-ului, dar acest start de sezon nu este cel mai strălucit pentru echipa din Gruia. Ardelenii au pierdut deja 3 meciuri în campionat, dar marile ofuri ale fanilor sunt rezultatele nesatisfăcătoare din cupele europene.
Obiectivul de a ajunge în grupele unei competiții continentale a fost atins, dar impresia generală este că se dorea mai mult decât Conference League. Eșecul cu Pyunik Erevan a fost digerat greu de fani și conducere. În plus, jocul echipei suferă, deși s-au făcut numeroase transferuri.
Citește și:

Dan Petrescu, în pericol de a fi demis de la CFR Cluj

Înfrângerea cu Sivasspor din grupele Conference League au adus din nou în discuție posibila demitere a lui Dan Petrescu. După meciul cu turcii, fanii CFR-ului i-au scandat demisia, dar antrenorul a rămas indiferent și a declarat că va continua atâta timp cât va avea sprijinul conducerii.
Totuși, pericolul demiterii sale planează în continuare, iar digisport.ro anunță că meciul cu FC Argeș de luni va fi decisiv. Un nou rezultat negativ i-ar determina pe șefii din Gruia să ia o decizie radicală, deși vor trebui să plătească o sumă considerabilă dacă îl vor da afară pe antrenor. Conform sursei citate, Dan Petrescu are o clauză de reziliere de 400.000 de € și e aproape sigur că nu va renunța la bani dacă va fi îndepărtat.
Dan Petrescu este la al 3-lea mandat pe banca CFR-ului, formație cu care a câștigat 4 titluri de campion. Aceste performanțe sunt de necontestat, dar pot fi uitate repede dacă echipa nu își revine. Astfel, "Bursucul" se află sub o presiune imensă înaintea meciului cu FC Argeș. Chiar și cu o înfrângere, situația CFR-ului din SuperLiga nu ar deveni dramatică. Momentan, ardelenii sunt pe locul 5, la 9 puncte de liderul Farul, dar cu 3 meciuri mai puțin disputate. Totuși, adunarea rezultatelor negative și prestațiilor modeste i-ar putea fi fatală lui Petrescu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo