Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eșecul cu Lazio din Europa, în plan secund! Care e problema principală a celor de la CFR Cluj

Bianca Dumitru

Publicat 17/02/2023 la 17:37 GMT+2

CFR Cluj a fost învinsă în meciul tur cu Lazio, scor 1-0, din 16-imile Conference League. Astăzi, la mai puțin de 24 de ore de la partidă, președintele campioanei României, Cristi Balaj, a vorbit despre principala preocupare a echipei.

CFR Cluj

Credit imagine: facebook

CFR Cluj a pierdut la limită meciul tur cu Lazio, scor 1-0, din 16-imile Conference League, deși a jucat încă din minutul 15 cu om în plus. Italienii au reușit să mențină poarta intactă și doar reușita lui Ciro Immobile, din prelungirile primei reprize, a făcut diferența pe tabelă.
La mai puțin de 24 de ore de la duelul din capitala Italiei, președintele campioanei României a vorbit despre șansele echipei lui Dan Petrescu de a rămâne în competiție după înfrângerea suferită.
Cristi Balaj a dezvăluit și care este, în acest moment, principala preocupare a clubului din Gruia și a spus că șefii au luat mai multe măsuri importante, cum ar fi reducerea salariilor și întinerirea lotului.
"Dacă nu am fi luat acel gol, lucrurile ar fi stat diferit. Avem șanse în continuare. Vom avea publicul alături de noi. Mai sunt puține bilete disponibile. De fiecare dată, atunci când publicul a încurajat echipa, au apărut și rezultatele la meciurile importante.
Mai avem un meci important, avem o stare de oboseală. Echipele din SuperLigă beneficiază de momentele în care noi avem mai multe jocuri și deplasări grele. Sperăm ca seria de înfrângeri să se oprească.
Avem un meci important cu Argeș. Suntem preocupați, dar nu îngrijorați. Preocuparea noastră principală este încercarea de a crea un club sustenabil. Am încercat să diminuăm nivelul salarial care era mai mult decât exagerat. Au fost anumite decizii luate de către persoane care nu au ținut cont că, la finalul anului, patronul trebuie să aducă bani de acasă.
Am încercat să aducem jucători tineri. Poate și ăsta este unul dintre motivele pentru care nu înscriem cum ne-am dori. Au apărut jucători tineri, fără experiență, dar care sunt urmăriți de cluburi importante, jucători în care ne punem speranța și care în viitor vor dovedi că merită să fie la CFR Cluj și care vor putea ajunge la cluburi din campionate foarte puternice", a declarat Cristi Balaj la DigiSport.
Citește și:

CFR Cluj, fără 2 titulari la returul cu Lazio

CFR Cluj va avea o misiune dificilă, dar nu și imposibilă, în retur pentru a ajunge în optimile competiției, însă Dan Petrescu a primit vești nu tocmai bune după prima manșă, doi jucători devenind indisponibili pentru meciul care va avea loc în Gruia.
Campioana României va aborda returul cu Lazio cu a doua șansă, însă ardelenii pot întoarce scorul de pe Olimpico. Misiunea va fi însă una complicată în condițiile în care antrenorul nu va putea conta la jocul de săptămâna viitoare pe doi dintre titularii din turul de la Roma.
Nana Boateng și Yuri Matias au început în primul 11 confruntarea din deplasare, însă vor fi suspendați la meciul retur, de pe 23 februarie, pentru cumul de cartonașe galbene.
Duelul decisiv pentru accederea în optimile Conference League va avea loc joia viitoare, la Cluj-Napoca, începând de la ora 19:45.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo