Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FC U Craiova i-a găsit înlocuitor lui Compagno. Oltenii au adus golgheterul din Republica Moldova

Andrei Nicolae

Actualizat 03/09/2022 la 20:02 GMT+3

Trupa lui Marius Croitoru s-a reorientat repede după ce l-a vândut pe Compagno la FCSB și a reinvestit banii în transferul unui nou atacant. Oltenii l-au adus în Bănie pe Jibril Ibrahimi, golgheterul la zi din primul eșalon al Republicii Moldova.

Jibril Ibhraimi, Sursă Foto: Facebook @FCUniversitateaOFFICIAL

Credit imagine: facebook

FC U Craiova s-a înțeles cu FC Sfîntul Gheorghe Suruceni pentru transferul atacantului african pe suma de 250.000 de euro, potrivit GSP. Ibrahimi a semnat pe patru ani cu formația olteană și a fost deja prezentat la noul său club.
Jucătorul nigerian are 19 ani și și-a început cariera de fotbalist profesionist la Abuja FC, în țara sa natală. Ibrahimi a fost transferat sezonul trecut de FC Sfîntul Gheorghe, pentru care a marcat patru goluri în stagiunea precedentă.
Africanul a înregistrat o evoluție în noul sezon pe care l-a început perfect, marcând cinci goluri în primele cinci etape din campionat. Tânărul de 19 ani a marcat o dată și în calificările din UEFA Conference League, în fața slovenilor de la NS Mura, dublă pierdută la general cu scorul de 2-4.
Transferul lui Ibrahimi vine la câteva zile după ce Andrea Compagno a părăsit formația din Bănie pentru a se alătura celor de la FCSB.
Citește și:

Juan Bauza a fost și el în vizorul roș-albaștrilor

Juan Bauza, alt jucător din curtea celor de la FC U Craiova a vorbit despre un posibil transfer la FCSB. Mijlocașul ofensiv este, în prezent, accidentat, după partida disputată chiar împotriva roș-albaștrilor, de la finalul lunii iulie. Acesta speră să se recupereze cât mai repede, pentru a putea evolua din nou.
Declarația lui Bauza vine ca un răspuns la întrebările legate de transferul fostului coechipier, Andrea Compagno, la FCSB.
"(n.r - Vrei să primești un tricou de la Compagno?) Da, cu siguranță! Este cel mai bun atacant din Superligă!
(n.r - Te ia cu el la FCSB?) Dacă merg cu el? Sunt fericit aici la Craiova, prima dată trebuie să revin și apoi vom vedea", a spus Juan Bauza, conform Orange Sport.
Juan Bauza a jucat doar în primele trei etape din Liga 1, în acest sezon. Argentinianul a avut evoluții bune, reușind să ofere două pase decisive, în înfrângerea cu Farul Constanța și în victoria cu CFR Cluj. Rămâne de văzut când va reveni mijlocașul și, dacă se va alătura lotului lui Nicolae Dică.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo