Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, a doua opțiune pentru Omrani! Atacantul a vrut la marea rivală: "S-a rugat de mine să-l înțeleg"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 20/09/2022 la 10:32 GMT+3

Bilel Omrani a ajuns la FCSB, dar nu apucat încă să debuteze sub comanda lui Nicolae Dică. Neluțu Varga, patronul de la CFR Cluj, a dezvăluit că atacantul l-a sunat pentru a-l ruga să îl primească înapoi la echipă, după ce plecase în iunie.

Billel Omrani

Credit imagine: facebook

Articol scris de Dani Morar
Bilel Omrani este subiectul unor discuții cel puțin interesente în aceste zile. Noul atacant al FCSB-ului este acuzat că bucureștenii nu au fost niciodată prima sa opțiune, iar dorința lui era să revină la CFR Cluj. Neluțu Varga a dezvăluit că algerianul l-a sunat insistent și l-a rugat să-i înțeleagă greșelile și să fie primit înapoi la ardeleni.
"Nu l-am dorit! Înainte de a veni la FCSB m-a sunat de 100 de ori, s-a rugat să vină înapoi. În mod expres m-a sunat pe mine personal, nu a mai sunat conducerea. Mă ruga pe mine să încerc să-l înțeleg că a greșit atunci când a cerut nu știu câți bani pentru prelungire", a spus Varga, conform sport.ro.
Bilel Omrani a devenit cel mai bine plătit jucător al FCSB-ului, încasând 20.000 de euro pe lună. Algerianul cu origini franceze este cotat la 1,6 milioane de euro conform site-ului de specialitate transfermarkt. El a semnat un contract valabil pe un sezon, cu posibilitate de prelungire pe încă două. 208 apariții are la CFR Cluj, cu care a reușit să câștige 5 titluri de campion în Superliga.
Citește și:

Neluțu Varga și Dan Petrescu sunt pe punctul de a rupe legătura

În declarațiile oferite, Neluțu Varga nu l-a neglijat deloc pe antrenorul Dan Petrescu. Tehnicianul a spus că nu va părăsi echipa, în ciuda unor rezultate mai puțin bune în acest start de sezon. Patronul ar vrea să scpae de Petrescu, însă se lovește de o clauză de 400.000 de euro, la care tehnicianul nu e dispus să renunțe, după tot ce a realizat la echipa campioană.
"Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii. Nu voi fi rigid. Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele și singurul lucru care mă interesa erau rezultatele. Până acum, nici măcar salariul lui nu și l-a câștigat din performanțele acestui sezon.
Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanță serioasă între ce a adus prin rezultate și ce cheltuim. Firește că sunt nu nemulțumit, ci foarte nemulțumit! Cum să mă simt altfel când am băgat atâția bani în jucători și ajungem să pierdem în Conference League cu ciuca bătăilor?
E ceva care nu mai funcționează. S-a instaurat un blocaj pe care nu mi-l explic acum", a spus Varga înainte de partida câștigată cu FC Argeș.
În cazul în care se va ajunge la o despărțire, Cosmin Contra este favoritul conducerii pentru a prelua banca echipei. Antrenorul este liber de contract, iar demiterea lui Petrescu este singurul lucru ce împiedică mutarea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo