Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB poate da lovitura cu Florinel Coman. Jucătorul are o ofertă din Bundesliga și îi poate îmbogăți pe bucureșteni

Andrei Nicolae

Actualizat 27/05/2023 la 09:33 GMT+3

FCSB și-a ratat în acest an obiectivul de a cuceri titlul, după etapa trecută în care a pierdut în fața Farului cu scorul de 2-3. Deși nu și-au atins scopul în plan fotbalistic, roș-albaștrii pot da lovitura din punct de vedere financiar, deoarece Florinel Coman ar avea o ofertă din Bundesliga.

Florinel Coman, FCSB - CFR Cluj 1-0

Credit imagine: Getty Images

Fotbalistul de 25 de ani al bucureștenilor a fost unul dintre cei mai importanți oameni din echipa lui Elias Charalambous în această stagiune. Coman a adunat zece goluri și 11 pase decisive în tricoul lui FCSB în acest an în toate competițiile.
Jucătorul de bandă a reprezentat unul dintre "motivele" pentru care echipa sa s-a luptat la titlu până în ultimele etape. FCSB a pierdut însă orice șansă de a câștiga campionatul, după înfrângerea cu Farul de săptămâna trecută, după ce au fost întorși de la 0-2.
Se anunță astfel o "curățenie" de vară serioasă, după ce mai mulți jucători au anunțat deja că nu vor mai continua la clubul bucureștean. Răzvan Oaidă, Joonas Tamm, Iulian Cristea, Bilel Omrani și Boban Nikolov sunt jucătorii care știu deja că nu vor mai juca pentru FCSB din sezonul viitor.
Citește și:

FCSB se poate îmbogăți. Coman are ofertă din Bundesliga

Roș-albaștrii au primit o veste incredibilă venită din partea lui Mihai Stoichiță, cu privire la un eventual transfer al lui Florinel Coman. Președintele Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal a făcut la
următorul anunț cu privire la starul bucureștenilor.
"Știu că are ofertă din Bundesliga (n.r. Florinel Coman). Am atâtea cunoștințe în Germania, eu știu că are ofertă din Bundesliga. Echipa nu o știu, de ce să spun", a declarat Stoichiță.
Vestea dată de omul din conducerea FRF este mai mult decât consolatoare pentru oficialii roș-albaștilor, care cu banii primiți pe urma unui eventual transfer al lui Coman și-ar putea face o echipă de vis. Jucătorul de badă este cotat la 2,5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.
Conducerea celor de la FCSB a anunțat însă că prețul românului pleacă de la 5 milioane de euro, aceasta fiind clauza sa de rezilire. Astfel, în cazul în care vreo echipă din campionatul Germaniei și-l dorește pe Coman, va trebui să achite pe puțin această sumă incredibilă de transferuri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo