Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Hagi, extrem de sincer după înfrângerea cu "U" Cluj! "Au fost mult mai buni decât noi"

Bianca Dumitru

Publicat 03/03/2023 la 23:29 GMT+2

Farul Constanța a fost învinsă în această seară, cu scorul de 2-0, pe terenul celor de la Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru a 29-a etapă din SuperLigă. La finalul meciului, Gică Hagi a comentat duelul, evidențiind superioritatea adversarilor.

Gică Hagi (Farul Constanța)

Credit imagine: facebook

Farul Constanța a pierdut în această seară, în deplasare, duelul cu Universitatea Cluj, cu scorul de 2-0, meci contând pentru a 29-a etapă a SuperLigii.
Aceasta a fost prima înfrângere a echipei lui Gică Hagi după 6 runde, constănțenii riscând să piardă prima poziție la capătul acestei etape.
La finalul meciului, antrenorul celor de la Farul a vorbit despre prestația jucătorilor săi. Hagi a recunoscut că "U" a fost echipa mai bună și că oaspeții nu au fost la nivelul din ultimele partide.
Tehnicianul a spus că va face o analiză a jocului și va încerca să corecteze greșelile în cel mai scurt timp, gândindu-se deja la duelul cu Rapid din următoarea etapă.
Citește și:

Hagi: "Nu am fost noi, ei au fost mai buni"

"Echipa gazdă a fost mult mai bună ca noi. Nimănui nu-i place să piardă. Trebuie să analizăm și o să vedem ce concluzii tragem. Vom vedea ce vom face.
Fiecare meci e diferit, am spus-o. Nu pot să mă repet acum. Important e să joci fotbalul tău, să ai identitate, să o faci. Chiar dacă joci în deplasare sau acasă, la trei, șapte, 10 zile, trebuie s-o faci.
Noi nu am avut capacitatea asta. Noi am fost lenți, previzibili și nu am fost noi. Tot ce au făcut a fost fantastic. Dar asta e, e istorie, e în spate. În față ne așteaptă meciuri grele, vine meciul cu Rapid. Trebuie să fim noi, cei care am fost înainte", a declarat Gică Hagi.
În urma înfrângerii de pe Cluj Arena, Farul a rămas pe locul 1 al clasamentului cu 61 de puncte, dar are un avans de doar două puncte în fața celor de la CFR Cluj, care urmează să joace luni pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.
În ultima etapă din sezonul regulat, weekend-ul viitor, constănțenii vor juca pe teren propriu cu Rapid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo