Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă două plecări de la Universitatea Craiova. Jucătorii au semnat în SuperLigă

Eurosport
DeEurosport

Publicat 13/02/2023 la 14:26 GMT+2

Universitatea Craiova continuă să facă modificări la nivelul lotului în această perioadă. După ce săptămâna trecută oltenii au ajuns la un numitor comun cu Arlauskis pentru rezilierea contractului, azi craiovenii s-au despărțit de încă doi jucători. Paul Papp și Ivan Martic sunt ultimii fotbaliști plecați din Bănie.

Universitatea Craiova, Foto: Facebook

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Maria Olteanu
Rezultatele mai puțin bune din ultima perioadă l-au determinat pe patronul celor de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, să ia anumite decizii la echipă și să se despartă de acei fotbaliști care nu s-au mai ridicat la nivelul așteptărilor. Cei intrați în ultimele 6 luni de contract au fost primii vizați, cu atât mai mult cu cât lotul a devenit și mai numeros după pauza de mercato din iarnă, Eugen Neagoe primind întăriri în mai multe compartimente.
Primul fotbalist de care s-au despărțit oltenii a fost portarul lituanian Arlauskis, care, deși începuse titular anul 2023, între buturile Craiovei, a ajuns la un numitor comun cu oamenii din conducere pentru a-și rezilia înțelegerea.
După plecarea acestuia s-a vorbit că Rotaru ar avea o listă cu mai mulți fotbaliști de care ar urma să se despartă în perioada următoare, veteranii din lot fiind și ei în planurile finanțatorului.
Cu o zi înainte de meciul cu CFR Cluj, câștigat de Craiova cu scorul 2-0, Rotaru a fost aproape să se despartă de Bogdan Vătăjelu, unul dintre cei mai vechi oameni din lotul Craiovei. Fundașul ar fi urmat să ajungă la Universitatea Cluj, însă nu a acceptat propunerea patronului, a rămas în Bănie, iar sâmbătă a fost titularizat de Eugen Neagoe.
Săptămâna a început însă cu două plecări din tabăra Craiovei.
Al doilea jucător care se desparte de olteni în mai puțin de o săptămână este fundașul Paul Papp, fotbalist care își va continua cariera în SuperLigă, acolo unde a fost transferat definitiv de cei de la Petrolul Ploiești, așa cum au anunțat reprezentanții Craiovei printr-o postare făcută pe pagina de Facebook a clubului.
CITEȘTE ȘI:

Ivan Martic va semna cu Universitatea Cluj

Paul Papp nu este singurul jucător care a plecat de la Craiova la începutul acestei săptămâni.
Potrivit informațiilor transmise de Gazeta Sporturilor și fundașul Ivan Martic a bătut palma cu oltenii pentru rezilierea înțelegerii, deși mai are contract până în vara lui 2024 cu formația din sudul țării. Acesta se pare că va ajunge sub formă de împrumut la Universitatea Cluj, echipă la care va evolua până la finalul actualei stagiuni.
"Da, sunt în drum spre Cluj. E vorba de un împrumut până la finalul sezonului. Merg să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivul. U Cluj are suporteri pătimași, așa cum vezi la Craiova. Vreau doar să mă bucur de fotbal, asta e tot. Da, bineînțeles, voi lupta până la ultima picătură de energie pentru «Șepcile roșii».
Plec în pace și cu respect din Bănie. Mai am contract un an cu Universitatea Craiova, încă rămân jucătorul clubului. Vom vedea ce va urma din vară mai departe", a spus acesta, potrivit sursei citate, după plecarea din Bănie.

Mihai Rotaru, despre ultima zi de mercato din SuperLigă

Fereastra de mercato se va încheia la noapte în SuperLigă, așa că ziua de luni va fi intensă pe piața transferurilor pentru echipele care vor să definitiveze situația loturilor. Patronul Craiovei, Mihai Rotaru, a anunțat care este planul său pentru această zi, indicând și numărul jucătorilor de care se va despărți.
"Acum muncim. Este ultima zi de mercato. S-ar putea să plece câțiva jucători. Martic, am bătut palma cu el ca să plece la Universitatea Cluj și mai avem încă trei jucători, dar nu pot să dau numele deocamdată.
Paul Papp este o probabilitate să plece la U Cluj, nu neapărat acolo, dar vedem. Bogdan Vătăjelu nu va pleca de la Universitatea Craiova. Nici acum, noi sperăm că nici în vară", a explicat Mihai Rotaru, potrivit Fanatik.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo