Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Octavian Popescu, în atenția lui Atletico Madrid! Dezvăluirea făcută de Adrian Ilie

Bianca Dumitru

Actualizat 28/10/2022 la 21:17 GMT+3

Octavian Popescu nu mai arată, în acest sezon, ca jucătorul care a impresionat în stagiunile trecute. Adrian Ilie a dezvăluit, însă, că fotbalistul celor de la FCSB s-a aflat în atenția celor de la Atletico Madrid.

Octavian Popescu (FCSB)

Credit imagine: facebook

Octavian Popescu nu a mai strălucit în startul acestui sezon la FCSB, așa cum o făcea în trecut. Fotbalistul de 22 de ani și-a pierdut treptat și locul în primul 11 al lui Dică, fiind folosit în multe meciuri pentru mai puțin de 30 de minute.
Mijlocașul de 19 ani nu a reușit niciun gol în această stagiune, în care a adunat 22 de apariții în tricoul roș-albaștrilor. Deși forma lui a fost în scădere, Popescu este în continuare al doilea cel mai bine cotat fotbalist de la FCSB, având o valoare de piață de 4 milioane de euro.
Adrian Ilie a vorbit despre situația în care se află Octavian Popescu și a spus că, din punctul lui de vedere, nu este într-o scădere de formă, ci nu mai are încredere în el.
"A avut o perioadă foarte bună acum ceva timp, în care îi ieșeau cam toate lucrurile... Este însă genul puțin umflat de presă, iar toate lucrurile veneau de la sine. S-a dovedit după aceea că nu era chiar așa...
După părerea mea, nu este într-o scădere de formă, cred că nu mai joacă fotbal în acest moment. Ar trebui să discute cineva de la club cu el, pentru că talent se vede că are, dar trebuie să-l echilibreze cumva... Cu muncă și tactic...
Faci o fază în careu, o pierzi și nu faci defensiv nimic. L-am urmărit cu atenție la câteva meciuri, și la echipă națională atunci când a jucat, și nu este normal ca un fotbalist așa de tânăr să aibă o atitudine defensivă, mai ales că joacă în atac. Când primește mingea, face o preluare în lateral, nu în față cum ar fi normal, înseamnă că nu mai are încredere în el.
Și dacă în timpul meciului îi iese un dribling, începe să-l repete și pe al doilea, iar dacă nu i-a ieșit o ia de la capăt în aceeași linie. E din ce în ce mai mare lipsa de încredere. E o presiune mare din partea lui, nu din partea altcuiva. Dacă ai o presiune cu altcineva nu e benefic, înseamnă că nu poți să joci. Dacă în România ai probleme, ce faci la alt nivel?", a declarat Adrian Ilie pentru Fanatik.
Citește și:

Octavian Popescu, în atenția lui Atletico Madrid

Fostul mare fotbalist român a dezvăluit și faptul că Octavian Popescu s-a aflat în atenția celor de la Atletico Madrid, care l-au sunat pe Adrian Ilie pentru a îi cere informații despre fotbalistul celor de la FCSB.
"L-am urmărit special la meciul cu Finlanda de la echipa națională. Special m-am uitat, pentru că m-au sunat ca să le dau o părere de-a mea undeva de afară, o echipă...
M-a sunat o echipă din Spania, ca să le spun ce văd eu la acel jucător. E o echipă din Primera, din primele 4. În sensul în care au terminat anul trecut, nu anul ăsta, că...", a spus Ilie, care a mărturisit apoi că a fost vorba despre echipa lui Diego Simeone.
Pentru FCSB urmează luni, de la ora 21:00, duelul cu Universitatea Cluj, contând pentru a 16-a etapă din SuperLigă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo