Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jucătorul care e OUT din echipa de start de la FCSB, după egalul cu Anderlecht! Cine îi ia locul

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 28/10/2022 la 10:35 GMT+3

FCSB a remizat, scor 2-2, cu Anderlecht și este eliminată din Conference League. Echipa lui Nicolae Dică putea păstra șanse la calificare până în ultima etapă dacă reușea să învingă, însă nu a izbutit acest lucru.

Edjouma

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
FCSB este eliminată din Conference League, iar meciul cu West Ham din ultima etapă nu mai are nicio miză pentru niciuna dintre cele două formații. Pentru vicecampioana României poate doar partea financiară să fie cea care stârnește interes pentru conducere, fiind oferiți 500.000 de euro la victorie.
După partida din Belgia, oficialii roș-albaștrilor au fost nemulțumiți și au anunțat că Malcom Edjouma va fi trecut pe banca de rezerve. Mijlocașul nu a avut cea mai bună seară și va fi tras pe "linie moartă". Locul său în primul 11 va fi luat de Adrian Șut, jucătorul de 23 de ani, cotat la 900.000 de euro.
Joyskim Dawa a fost cel de-al doilea jucător criticat, greșelile sale repetate în defensivă fiind pe cale să-l scoată din prima echipă. Ambii jucători au primit șanse repetate și încredere din partea conducerii, dar răbdarea pare să fi ajuns la final.
Chiar și în aceste condiții, Nicolae Dică a fost reconfirmat în funcție, așteptările mari fiind în competiția internă. Toată concentrarea s-a axat pe SuperLiga României, acolo unde FCSB este pe un trend ascendent și a urcat pe loc de play-off.
Citește și:

Tactica folosită de FCSB a fost criticată de Florin Lovin

FCSB a preferat să sacrifice competiția europeană, mai ales după startul slab de sezon din campionat. Elevii lui Dică erau la mare distanță de play-off, moment în care Conference League a fost lăsată pe planul secund, iar clubul și-a revenit în SuperLigă și a legat 4 victorii consecutive. Chiar și în aceste condiții, Florin Lovin nu pricepe cum se poate să nu aliniezi cea mai bună echipă în competițiile europene, care sunt pe primul plan, după părerea sa.
"Rezultate aşa oscilante… baţi în două meciuri pe care nu te aşteptai sa le câştigi şi nu faci nimic cu Sivasspor. Dacă şi CFR, care ne obişnuia cu goluri puţine luate… e o seară tristă pentru fotbalul românesc. FCSB, să nu mai ai şansă înainte de ultimul meci… era cel mai frumos lucru pentru toată lumea să joci calificarea cu West Ham, în ultimul meci. În momentul de faţă, acesta e cel mai înalt la care suntem.
Investiţiile care se fac în salarii şi jucători la FCSB şi CFR sunt peste multe alte echipe din Conference şi Europa League. Nu reuşeşte o echipă din România să joace în Europa League an de an? Nu mai vorbesc de Champions League… Nu înţeleg reţeta de la CFR, au la echipa a doua jucători care iau 20.000 de euro salariu, la fel şi FCSB, dai milioane de euro pe jucători, ca să ce? Să câştigi un titlu în România?
E un trofeu, dar nu înseamnă nimic. Cupele europene contează. Pare o povară pentru ambele echipe competiţia asta, că suntem obosiţi, că ne accidentăm. Nu e povară, e o bucurie să joci în cupele europene. Pentru club, pentru fani. Din declaraţii pare că nu pun mare preţ pe această competiţie", a spus Lovin pentru orangesport.
FCSB poate obține a cincea victorie consecutivă în campionat, în deplasarea de la U Cluj, meci ce va avea loc luni seara. Joia viitoare, Florinel Coman și compania vor disputa ultimul meci din acest sezon european, primind vizita lui West Ham.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo