Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL | Alexandru Ișfan este noul jucător al Universității Craiova! Oltenii anunță un nou transfer

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 04/01/2023 la 12:01 GMT+2

Universitatea Craiova a făcut anunțul oficial în ceea ce privește transferul lui Alexandru Ișfan, de la FC Argeș. Oltenii spun că vor mai aduce un jucător, care s-ar putea alătura lotului pe parcursul zilei de mâine.

Alexandru Ișfan, prezentat oficial la Universitatea Craiova

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
Universitatea Craiova a oficializat transferul lui Alexandru Ișfan, de la FC Argeș. Jucătorul dorit în trecut de FCSB și Rapid va îmbrăca tricoul oltenilor pentru următorii 3 ani, având o opțiune de prelungire pentru încă un sezon.
"Bine ai venit, Alexandru Ișfan! Alexandru Ișfan a fost transferat definitiv de la Argeșul lui Dobrin, iar acesta va îmbrăca tricoul Științei pentru următorii 3 ani și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.
Universitatea Craiova a adus în Cetatea Băniei unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști ai României, având 3 atribute esențiale pentru un jucător de profil ofensiv: dribling, viteză și forță.Noul nostru fotbalist va purta tricoul cu numărul 31.Îi dorim lui Alexandru să aibă parte de cât mai multe performanțe la Știința!", au scris oltenii pe pagina de Facebook a echipei.
Formația din Bănie a achitat 650.000 de euro în schimbul jucătorului, sumă care l-a propulast pe acesta între cele mai scumpe 5 transferuri din istorie făcute de Craiova. Alexandru Ișfan a marcat 4 goluri și a oferit 4 assist-uri în acest sezon, în cele 23 de meciuri pe care le-a disputat. Cota sa de piață este de 800.000 de euro conform site-ului de specialitate transfermarkt.
Citește și:

Universitatea Craiova va mai aduce un jucător de echipă națională

Eugen Neagoe, noul antrenor al Universității, a vorbit în cadrul conferinței de presă în care a fost prezentat Ișfan și a dezvăluit că oficialii sunt în discuții avansate cu un alt fotbalist. Noul jucător ar putea semna azi sau mâine și s-ar putea alătura lotului pentru pregătirea pe care echipa o va desfășura în Antalya.
"Este posibil ca în această seară să mai apară un jucator nou. Nu este român, este un jucător de echipă națională. Probabil că mâine se va alătura lotului, daca totul decurge așa cum trebuie. Nu o să facem multe transferuri. Ne mai gândim la încă unul. Nu am venit să facem revoluție, să schimbăm jumătate de echipă", a spus Neagoe la conferința de presă.
Primul meci oficial din 2023 pentru Universitatea Craiova va avea loc sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 20:00, atunci când oltenii se deplasează pe terenul celor de la FC Botoșani, într-o partidă contând pentru etapa a 22-a.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo