Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid a oficializat transferul lui Marko Dugandzic! Cum i-a cucerit croatul pe fanii giuleștenilor

Nicu Savin

Publicat 22/07/2022 la 14:53 GMT+3

Rapid a oficializat astăzi al 5-lea transfer al verii și al 3-lea de la CFR Cluj. După ce i-a luat pe Costache și Ștefan de la formația campioană, gruparea din Giulești a reușit achiziția lui Marko Dugandzic. Atacantul croat a încercat să-i cucerească din prima pe fanii Rapidului și este încrezător că va reuși lucruri mărețe la noua sa echipă.

Marko Dugandžić

Credit imagine: Getty Images

Rapid a început cu un eșec noul sezon din Superliga, 0-1 cu CFR Cluj, iar Adrian Mutu a cerut întăriri. Oficialii s-au mișcat repede și au oficializat astăzi al 5-lea transfer al verii. Este vorba despre Marko Dugandzic, atacantul de 28 de ani de la CFR Cluj.
Deși avea la CFR un salariu de 20.000 de €, croatul a acceptat în cele din urmă oferta mai mică a Rapidului, fiind conștient că are șanse infime să joace constant la echipa lui Dan Petrescu. Dugandzic a semnat un contract pe doi ani cu giuleștenii, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon.
Citește și:

Dugandzic: "Rapid este cel mai mare club din istoria României"

La conferința de presă de prezentare, Dugandzic a încercat să-i cucerească pe fanii "alb-vișiniilor", spunând că Rapid este cea mai mare echipă din fotbalul românesc.
"Știu că Rapid este cel mai mare club din istoria României. Am auzit doar lucruri bune despre club. Am decis să vin pentru a avea mai multe oportunități să joc, să fac lucruri mărețe cu Rapid, să ajungem în play-off. Avem obiective bune pentru următorii 2-3 ani și sper că totul va merge bine", a spus atacantul.
Dugandzic este al 5-lea jucător care ajunge la echipa lui Adrian Mutu în această vară, după Paul Iacob, Andrei Ciobanu, Florin Ștefan și Valentin Costache. Giuleștenii sunt foarte aproape să realizeze și transferul jucătorului francez, Jayson Papeau (26 de ani). Cotat la 250.000 de euro conform Transfermarkt, Jayson Papeau joacă în Polonia, la Warta Poznan și poate evolua atât în banda stângă, cât și în spatele atacantului sau în banda dreaptă.
Marko Dugandzic a început fotbalul la NK Osijek și mai are în CV, pe lângă CFR Cluj, echipe ca Ternana, Matera, FC Botoșani și Sochi. În sezonul trecut, atacantul croat a jucat 13 meciuri pentru CFR Cluj, reușind un singur gol. Dugandzic a jucat la toate echipele de juniori și tineret ale Croației, dar nu are nicio selecție la prima reprezentativă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo