Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid ia gratis un jucător pe care FCSB a plătit 700.000 de €! Lovitura dată de echipa lui Mutu

Nicu Savin

Publicat 27/05/2023 la 12:10 GMT+3

Rapid se anunță a fi una dintre cele mai active echipe pe piața transferului în această vară. Giuleștenii sunt foarte atenți la jucători puși pe liber de FCSB, iar unul dintre ei a fost deja convins să meargă la Rapid. Este vorba despre Răzvan Oaidă, iar acesta ar putea fi urmat de Iulian Cristea.

Adrian Mutu

Credit imagine: facebook

Rapid vrea să se bată la titlu în sezonul viitor, iar oficialii sunt gata să investească serios pentru întărirea echipei lui Mutu. Giuleștenii l-au transferat deja pe Omar Sawy și au făcut o ofertă de 1 milion de € pentru Constantin Grameni, dar au mai perfectat deja un transfer.
Conform playsport.ro, Răzvan Oaidă a ajuns la un acord cu Rapid și va semna un contract pe 3 ani. Mijlocașul de 25 de ani mai avea un an de contract cu FCSB, dar nu a mai fost dorit de conducere și a acceptat rezilierea. Pentru Rapid, aducerea gratis a fotbalistului de 25 de ani reprezintă o mare lovitură.

Rapid s-a înțeles cu Răzvan Oaidă, care va veni gratis de la FCSB

În 2019, FCSB plătea 700.000 de € pentru Oaidă către FC Botoșani. În cele 4 sezoane petrecute la clubul din Berceni, mijlocașul a avut multe oscilații de formă. În acest sezon el a jucat 34 de meciuri în toate competițiile, dar prestațiile sale nu au fost foarte convingătoare și de aceea FCSB a decis să renunțe la el.
În afara lui Oaidă, Rapid ar mai putea lua un jucător pus pe liber de FCSB. Este vorba despre Iulian Cristea, care i-ar fi promis lui Daniel Niculae că va merge în Giulești dacă nu-și va găsi un angajament în străinătate.
La conferința de presă de dinaintea meciului cu FCSB, Adrian Mutu a recunoscut că Iulian Cristea este un jucător care îi place și a dat de înțeles că și l-ar dori sub comanda sa, la fel cum e și cazul lui Grameni.
"Iulian Cristea e un jucător al cărui profil ne place. În momentul ăsta doar atât pot să spun. Grameni este un jucător interesant, la fel ca şi Cristea... dar în momentul de faţă nu vreau să vorbesc de niciun jucător care va veni pentru că nu e OK, încă e competiţie. Dacă îşi permite Rapid un jucător precum Grameni? Da, îşi permite. Într-adevăr, va costa, dar acum nu ştiu care e dorinţa lui Hagi, dacă îi va vinde sau nu pentru că are meciuri în cupele europene în faţă. Aşa că nu ştiu care va fi strategia. Însă nu vreau să intru în detalii de transferuri, pentru că nu asta e cel mai important acum", a afirmat tehnicianul Rapidului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo