Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Toni Petrea, despre o posibilă revenire la FCSB: "N-am de ce să spun nu!"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 14/11/2022 la 20:25 GMT+2

Toni Petrea, antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, nu exclude revenirea la FCSB, echipă la timona căreia a mai fost de două ori până acum și care a rămas fără antrenor principal după demisia lui Nicolae Dică.

Toni Petrea (FCSB)

Credit imagine: facebook

Articol scris de Maria Olteanu
Toni Petrea a mai antrenat-o pe FCSB în două mandate până acum, prima dată din vara anului 2020 până în mai 2021 și a doua oară din noiembrie anul trecut până în iulie anul acesta, atunci când a demisionat de la cârma bucureștenilor după eșecul din cea de-a doua rundă a SuperLigii, scor 0-2 cu Rapid.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano
Acesta a rămas în întrecerea internă și a semnat în luna septembrie cu Chindia Târgoviște, formație alături de care are un parcurs foarte bun, fiind neînvins până acum în campionat.
FCSB, fosta sa echipă, a rămas fără antrenor principal după demisia lui Nicolae Dică, din urmă cu două săptămâni. Interimatul este asigurat în momentul de față de Mihai Pintilii, însă acesta declară că nu va rămâne în funcția de principal după reluarea campionatului, în luna decembrie.
Toni Petrea nu exclude o revenire a sa pe banca roș-albaștrilor, în cazul în care conducerea bucureștenilor se va arăta interesată de o nouă colaborare. Antrenorul de 47 de ani a dat chiar un exemplu în acest sens, pe Nicolo Napoli, care a fost numit pentru a noua oară pe banca celor de la FCU Craiova.
CITEȘTE ȘI:

Toni Petrea nu ar spune "nu" unei oferte de la FCSB

Toni Petrea are un parcurs excelent alături de Chindia Târgoviște, echipă pe care a reușit să o îndepărteze din zona locurilor retrogradabile, fiind neînvins în SuperLiga de când este antrenorul dâmbovițenilor.
Petrea a început actuala stagiune pe banca vicecampioanei României, însă după doar două etape a luat decizia să demisioneze. Acum, la aproape patru luni distanță, fosta sa formație este fără antrenor după plecarea lui Nicolae Dică, așa că acesta nu ar refuza o eventuală propunere de a reveni la FCSB.
Pe ce loc termină FCSB sezonul 2022/23 al SuperLigii?
Toni Petrea nu exclude o posibilă revenire a sa, cu atât mai mult cu cât afirmă că a rămas în relații bune cu oamenii din club.
"E greu să vorbesc acum, eu sunt la Chindia. Nu se știe în viață ce se întâmplă! Nicolo Napoli a ajuns a noua oară la Craiova (n.r. – râde!) Nu se știe niciodată! N-am de ce să spun nu, am relații foarte bune cu cei din cadrul clubului. Mă rog, înseamnă că am lăsat ceva în urmă acolo. Doi an la rând ne-am bătut până la final la titlu, cu șanse reale. Cred că asta a contat, n-am decât să mă bucur pentru faptul că patronul și cei de acolo mă apreciază", a declarat Toni Petrea, potrivit Fanatik.

Toni Petrea, fără înfrângere în SuperLiga de când antrenează Chindia

Toni Petrea este antrenorul dâmbovițenilor de la finalul lunii septembrie, iar de când a preluat-o pe Chindia este neînvins în SuperLiga. În primele 10 meciuri de când a fost numit în funcția de principal, Petrea a reușit șase victorii, iar singura înfrângere datează din Cupa României, scor 0-1 cu Ocna Mureș.
Chindia Târgoviște este pe locul 11 în ierarhia internă, cu 20 de puncte și are un meci în minus. Viitorul adversar este Universitatea Craiova, pe 29 noiembrie, meci restant din turul campionatului.
Turneul Campionilor se desfășoară în perioada 13-20 noiembrie și poate fi urmărit pe Eurosport, site-ul Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo