Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bogdan Lobonț, prima conferință de presă în calitate de antrenor la Rapid: "O provocare cu riscuri şi avantaje"

Maria Olteanu

Publicat 19/04/2024 la 18:12 GMT+3

Noul antrenor al echipei de fotbal FC Rapid, Bogdan Lobonţ, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că preluarea conducerii tehnice a formaţiei giuleştene este o provocare şi o acceptă aşa cum este, cu riscurile şi avantajele care i le oferă.

Bogdan Lobonț la Rapid, foto: Facebook Rapid

Credit imagine: facebook

"Să fiu antrenor aici e o provocare ca toate celelalte pe care le-am avut până acum şi cu siguranţă vor urma altele. Eu trăiesc clipa şi încerc să învăţ din fiecare experienţă. E o provocare şi o accept aşa cum e, cu riscurile şi avantajele pe care mi le oferă. Eu sunt o persoană norocoasă, dacă nu aveam noroc azi nu eram aici. Eu nu fac promisiuni", a afirmat tehnicianul care l-a înlocuit, marţi, pe Cristiano Bergodi.
"Eu nu am schimbat nimic la echipă, nu pot schimba nimic pentru că cei care pot schimba ceva sunt jucătorii. Avem nevoie să muncim, să ne concentrăm pe drumul pe care îl avem de parcurs, iar la final vom vedea unde suntem. Pe băieţi îi cunosc bine, din august sunt aici, ştiu ce calităţi şi defecte au, aşa că eu sunt convins că vor da maximum din ceea ce pot", a explicat Lobonţ.

Lobonț debutează pe banca Rapidului în fața FCSB-ului

Fostul portar este convins că derby-ul cu FCSB de sâmbătă va fi unul spectaculos.
"Va fi un meci fantastic, am înţeles că Arena Naţională va fi plină, gazonul e bun, mai mult de atât de ce am avea nevoie? Aşa că trebuie să ne bucurăm de fotbal şi cu siguranţă va ieşi un meci spectaculos. Apoi la final vedem rezultatul", a spus Bogdan Lobonţ, care a confirmat faptul că jucătorii Damjan Djokovic şi Alexandru Albu rămân în continuare excluşi din lot.
Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte formaţia FCSB, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Naţională din Capitală, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a play-off-ului Superligii.
Sursă: AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo