Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Camora își toarnă cenușă în cap, după eșecul drastic cu Farul! Reacție virulentă: "Ar trebui să nu mai ieșim din case"

Maria Olteanu

Actualizat 19/04/2024 la 22:55 GMT+3

CFR Cluj a fost dezmembrată în această seară, scor 1-5, în deplasarea de la Ovidiu, de Farul, care urcă provizoriu pe locul secund. Mario Camora a avut un discurs extrem de dur la finalul jocului, după ce echipa sa a fost din nou zdrobită, după rezultatul asemănător din Cupa României, cu Corvinul.

Camora a făcut penalty și a primit roșu în Jablonec - CFR 1-0

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj traversează un play-off de coșmar. Ardelenii, obișnuiți să lupte pentru titlu în alte sezoane, sunt acum prea mici și pierd la diferențe incredibile de scor.
După ce au înregistrat eșecuri în primele două runde din play-off și mai apoi au suferit o eliminare usturătoare din Cupa României, fiind eliminați de divizionara secundă Corvinul Hunedoara, clujenii au fost năuciți vineri seara la Ovidiu de campioana în exercițiu a României, Farul, care s-a dezlănțuit, pentru un succes clar, scor 5-1.
În urma acestui rezultat, CFR, rămasă fără antrenor principal după ce Adi Mutu a plecat de la echipă, a coborât pe locul 4, iar căpitanul Mario Camora a avut un discurs furtunos la flash-interviul de la finalul partidei cu Farul.

Camora, uluit de forma arătată de CFR Cluj: "Să ne fie rușine"

"Ne facem cu toții de rușine. Nu ne trezim! Degeaba face patronul eforturi. Astăzi nu am intrat bine în meci, în nicio repriză. După ce au ratat câteva ocazii, am avut și noi șansa noastră prin Otele.
Putea fi alt meci. E greu dacă nu o bagi în poartă. Orice atac al lor era un pericol. Nu se poate așa ceva! Nu merităm niciunul să purtăm acest tricou. Să ne fie rușine, ar trebui să nu mai ieșim din case", a spus căpitanul feroviarilor, la microfonul Prima Sport, după acest eșec categoric.
Camora a fost întrebat mai apoi și de revenirea lui Dan Petrescu, cel care s-a întors la Cluj, dar care va prelua echipa abia din vară, odată cu începutul viitorului sezon.
"Patronul a spus că a semnat, dar încă nu a venit la noi în vestiar. Din vară va fi aici. Nu vreau să vorbesc despre asta, mai avem câteva etape. Trebuie să ne trezim, mai avem un obiectiv. Dacă nu ne trezim, terminăm pe locul 6", a încheiat jucătorul CFR-ului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo