Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce variante are CFR Cluj dacă Mutu își dă demisia! Surpriză uriașă: Mandorlini nu a plecat de la club

Bianca Dumitru

Publicat 03/04/2024 la 08:32 GMT+3

CFR Cluj a fost eliminată de Corvinul Hunedoara în sferturile de fianlă ale Cupei României, fiind învinsă cu 4-0 de echipa din liga secundă. La finalul meciului, Adrian Mutu a anunțat că se gândește să-și dea demisia, iar fanii l-au cerut imediat pe banca tehnică pe Dan Petrescu.

Adrian Mutu, într-o partidă de la Euro U21

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj a fost eliminată surprinzător în sferturile Cupei României, după ce Corvinul Hunedoara, echipă din Liga a doua, i-a aplicat o înfrângere drastică, la care nimeni nu s-ar fi așteptat, scor 0-4.
La finalul partidei, Adrian Mutu a venit extrem de nervos la flash interviu și a dat de înțeles că este posibil să își dea demisia. Antrenorul clujenilor și-a criticat jucătorii în direct și a transmis că nu le poate ierta atitudinea arătată în acest meci.
Ulterior, la conferința de presă, tehnicianul a stat mai puțin de două minute în fața jurnaliștilor, ținând un monolog în care a anunțat că urmează să ia o decizie cu privire la viitorul său, care va fi comunicată astăzi atât clubului, cât și presei.
"Haideți că fac eu un monolog și după aia termin. Prea multe de spus nu sunt. Pentru noi a fost un meci fără istoric. Am fost penibili, un rezultat umilitor. Cred că avem o problemă de atitudine și de abordare. Nu mă refer în timpul meciului, ci s-a întâmplat după meciul cu Sepsi. Nu vreau să caut scuze, să spun că am jucat în 10, că s-au accidentat Camora sau Mogoș.
Suntem totuși CFR. Am jucat împotriva unei echipe de liga a doua și pe această cale îi felicit pentru rezultat. Ei au un buget cât 3 jucători de-ai noștri, deci ar trebui să ne fie rușine.
Eu, în momentul ăsta, nu am puterea să-i iert pe jucători pentru rezultatul ăsta. E umilitor, eu mă simt umilit. Mă voi gândi bine în seara asta ce voi face, iar mâine dimineață voi anunța clubul și pe dumneavoastră", a declarat Adrian Mutu.
Citește și:

Ce variante are CFR Cluj dacă Mutu își dă demisia

Dacă antrenorul va decide să-și dea demisia, șefii din Gruia ar putea apela la fostul tehnician al echipei, Andrea Mandorlini, care nu a plecat de tot de la CFR Cluj după ce și-a pierdut locul pe banca tehnică.
Patronul ardelenilor, Neluțu Varga, a anunțat că italianul a rămas la club, având funcția de scouter: "Nu l-am demis, din respect pentru el. A venit cu inima deschisă la noi, a fost corect și loial CFR-ului.
El a avut ghinion și era necesară o schimbare, dar nu am vrut să ne certăm sau să rămână cu un gust amar. Am stabilit împreună ca el să selecteze jucători pentru academie. Tineri jucători din Spania, Italia, Portugalia", a spus Varga, potrivit ProSport.
În lipsa unei alte variante în acest final de sezon, CFR Cluj l-ar putea readuce pe Mandorlini pe banca tehnică. Suporterii l-ar vrea, însă, pe Dan Petrescu, cel alături de care echipa a cucerit 4 titluri de campioană a României în ultimii 6 ani.
Antrenorul nu trece printr-o perioadă prea bună la Jeonbuk Hyundai și ar putea fi demis în următoarele zile, lucru de care ar putea profita clujenii. Petrescu s-ar afla, însă, și în atenția celor de la Rapid.
Alți fani au propus pe rețelele de socializare ca postul de antrenor să-i revină fostului secund Alin Minteuan, care a colaborat la CFR atât cu Dan Petrescu, cât și Toni Conceicao, Mircea Rednic, Vasile Miriuță și Andrea Mandorlini.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo