Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură de teatru la Rapid! Dan Petrescu l-ar putea înlocui pe Cristiano Bergodi pe banca giuleștenilor

Dani Morar

Publicat 31/03/2024 la 18:28 GMT+3

Rapid a fost învinsă de Universitatea Craiova cu 2-1, acest rezultat reducând drastic șansele giuleștenilor la titlu. Postul lui Cristiano Bergodi este în pericol, iar astăzi a apărut o variantă surpriză pentru înlocuirea sa: Dan Petrescu.

Dan Petrescu z pozytywnym wynikiem na COVID-19

Credit imagine: Eurosport

Rapid a cedat cu 2-1 pe terenul Universității Craiova, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului SuperLigii. Giuleștenii încep să se îndepărteze de titlu, iar Dan Șucu pregătește deja strategia pentru sezonul viitor.
Cristiano Bergodi i-a dezamăgit pe șefii vișiniilor, care au convocat o ședință pentru ca italianul să le explice felul în care a pregătit meciul. Antrenorul este în pericol de a fi demis la finalul sezonului, iar mulți suporteri rapidiști așteaptă întoarcerea lui Marius Șumudică.
Victor Angelescu și Dan Șucu l-ar vrea la echipă pe cel care e liber de contract după despărțirea de Gaziantep, însă a apărut și o variantă surpriză. Potrivit jurnalistului Sorin Chiriac, Dan Petrescu s-ar putea întoarce în România, fiind dorit la Rapid.
"Dacă primul nume pe listă este Șumudică, un tip nu neapărat pe placul lui Șucu și clar incompatibilitate cu Niculae, al doilea nume este o mare surpriză: DAN PETRESCU! Șucu s-ar fi gândit la el și se tatonează terenul, pentru o mutare spectaculoasă! Atât știu, atât vă spun!", a transmis Chiriac.
Dan Petrescu nu traversează cea mai bună perioadă la Jeonbuk. Eliminat din Liga Campionilor Asiei, românul este fără victorie după primele 4 etape ale campionatului din Coreea de Sud și e în pericol de a fi demis.
Citește și:

Cristiano Bergodi, discurs dur după înfrângerea Rapidului cu Universitatea Craiova

După eșecul de la Craiova, Cristiano Bergodi a avut un discurs dur, criticându-și jucătorii pentru ceea ce au arătat pe teren și pentru faptul că au primit două goluri, deși au jucat în superioritate numerică pentru aproape o repriză.
"La cald e normal că sunt nervi și că toată lumea e dezamăgită. Am pierdut într-un mod incredibil. În prima repriză am jucat doar noi, am dat gol în minutul 48. Au dat un gol din offside, dar tot noi am fost la conducere în prima repriză. A fost un meci dificil pentru noi, dar și pentru ei.
La pauză am zis că se poate câștiga dacă dai gol. Ne-am făcut harakiri! Dacă dai gol și te relaxezi... Am primit două goluri! Am schimbat, nu s-a întâmplat nimic. Am jucat și 11 contra 10! E inexplicabil, e frustrant.
Am pierdut un meci pe care trebuia să îl câștigăm, mai ales după golul din minutul 48. L-am pierdut din cauza comportamentului nostru. Din punct de vedere tactic sunt anumite lucruri.. Îți scade uneori ritmul. Dar am luat două goluri din cauza relaxării, nu e alt motiv! Sunt două goluri într-un meci 11 contra 10", a declarat Cristiano Bergodi.
În următoarea etapă a campionatului, Rapid va primi vizita celor de la CFR Cluj, cele două echipe fiind la egalitate de puncte după primele două meciuri din play-off.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo