Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniel Niculae a anunțat cine e antrenorul așteptat din vară la Rapid! "Cea mai bună soluție"

Bianca Dumitru

Publicat 23/04/2024 la 19:04 GMT+3

Rapid s-a despărțit recent de Cristiano Bergodi, numindu-l pe banca tehnică pe Bogdan Lobonț, care ar putea fi schimbat la vară cu un alt antrenor. Potrivit lui Daniel Niculae, președintele giuleștenilor, favorit să preia echipa este Marius Șumudică, pe care îl consideră "cea mai bună soluție".

Dan Șucu, Daniel Niculae (Rapid)

Credit imagine: facebook

Rapid a înregistrat 4 înfrângeri în tot atâtea meciuri disputate în startul play-off-ului SuperLigii. La nici 24 de ore de la duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe, conducerea clubului din Giulești l-a demis pe antrenorul Cristiano Bergodi.
În locul italianului, pe banca tehnică a fost numit Bogdan Lobonț, alături de Adrian Iencsi și Ciprian Niță, cei 3 urmând a pregăti echipa cel puțin până la finalul actualei stagiuni.
Astăzi, președintele clubului din Giulești a vorbit despre ce s-ar putea întâmpla din vară la Rapid. Daniel Niculae a anunțat că Lobonț ar putea continua la echipă în funcție de rezultatele pe care le va înregistra până la finalul acestui sezon.
Principalul favorit de a prelua, însă, banca giuleștenilor din vară este Marius Șumudică, pe care conducerea clubului îl consideră "cea mai bună soluție".
"Bogdan e antrenorul nostru până la finalul campionatului. În funcție de locul de la final, vom decide dacă vom continua cu el sau nu. Din punctul meu de vedere, probabil că Șumi e cea mai bună soluție în acest moment pentru Rapid.
E o variantă foarte bună, e un rapidist convins și a câștigat campionatul. Sunt convins că poate face o treabă foarte, foarte bună.
Vom avea o ședință la finalul campionatului și vom vedea. Totul e pe repede înainte, da, dar timpul nu este de partea noastră", a declarat Daniel Niculae, potrivit Digi Sport.
Citește și:

LOBONȚ, PRIMA REACȚIE DUPĂ NUMIREA LA RAPID

După numirea ca principal la Rapid, Bogdan Lobonț a vorbit despre această mutare, arătându-se entuziasmat de oportunitatea de a-i antrena pe giuleșteni. Fostul portar i-a lăudat pe jucătorii din lot și a dezvăluit că visează să câștige un titlu alături de Iencsi.
"Am primit oportunitatea de a antrena Rapidul cu mare entuziasm. Același entuziasm vreau să îl transmit jucătorilor, împreună cu colegii mei. Au calitate, au demonstrat asta în atât de multe meciuri și pot face lucruri fantastice în meciurile în care au mai rămas.
Să visezi la titlu nu costă nimic. Important e să ai visuri cât mai mari, să muncești pentru ele, iar la final, munca te răsplătește. Mai devreme sau mai târziu vom reuși să câștigăm împreună (n.r. cu Adrian Iencsi) și un campionat.
E fundamental să te gândești cât mai sus posibil, de asta ne-am apucat de meseria asta, e valabil pentru orice faci în viață", a declarat Bogdan Lobonț pentru Rapid TV.
Fostul fotbalist a punctat și că obiectivul pentru care va lupta Rapid în acest final de sezon este calificarea în cupele europene, un obiectiv pentru care jucătorii din Giulești vor lupta în fiecare dintre meciurile rămase de disputat.
Pentru rapidiști urmează mâine seară, de la ora 19:00, duelul din deplasare cu Farul Constanța, meci contând pentru a șasea etapă a play-off-ului SuperLigii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo