Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Darius Olaru, în atenția unei echipe din Serie A! Reprezentanții clubului, prezenți la ultimul meci

Eurosport
DeEurosport

Publicat 17/12/2023 la 18:50 GMT+2

Darius Olaru, căpitanul celor de la FCSB, a ajuns în atenția echipei de Serie A, Monza, în urma evoluțiilor din ultimul sezon. Reprezentanții clubului au fost prezenți pe Arena Națională, pentru a-l urmări pe acesta în meciul disputat împotriva lui FC Hermannstadt.

Darius Olaru

Credit imagine: facebook

Articol scris de Daniel Kerekes
Darius Olaru este unul dintre cei mai prolifici jucători ai Superligii în acest sezon. Căpitanul FCSB-ului are 10 goluri marcate în această ediție de campionat, dar și două pase decisive înregistrate. Aceste performanțe au atras atenția celor de la Monza, care au început să-l urmărească pe internaționalul român.
Conform playsport.ro, reprezentanții clubului italian au fost prezenți pe Arena Națională, la meciul de ieri, dintre FCSB și Herrmanstadt. Aceștia au avut ce să vadă, Olaru fiind piesa de bază a echipei sale, pe care a condus-o spre o victorie indiscutabilă cu 3-0.
Mijlocașul a marcat primele două goluri ale "roș-albaștrilor". Acesta a deschis scorul cu o execuție din voleu, după o centrare a lui Alexandru Băluță. A doua reușită a venit aproape de finalul reprizei, când Florinel Coman i-a așezat balonu lui Olaru la marginea careului, iar acesta a finalizat cu piciorul stâng, fără șanse Căbuz.
Citește și:

Olaru, aproape de Serie A?

Darius Olaru a fost indiscutabil "omul meciului" în confruntarea cu sibienii, iar scouterii veniți de la Monza au plecat încântați de la stadion. Astfel, conducerea FCSB-ului ar putea să primească o ofertă pe numele lui Olaru în perioada de mercato din ianuarie, care se deschide în două săptămâni.
Monza nu este singura echipă din occident, care se interesează de transferul lui Darius Olaru. Scoțienii de la Glasgow Rangers îl au și ei pe lista de transferuri, iar presa britanică a notat în mai multe rânduri că echipa de care aparține Ianis Hagi este dispusă să plătească 5 milioane de euro pentru transferul căpitanului de la FCSB.
Darius Olaru trece printr-o perioadă excelentă la nivel de club. Acesta are 56 de contribuții decisive de gol de când a ajuns la FCSB, dar la echipa națională nu a reușit să se impună. Olaru a evoluat în doar 6 meciuri din preliminariile pentru EURO 2024, și a fost titular doar în primul meci al campaniei, contra Andorrei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo