Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Două reveniri importante la FCSB înaintea duelului cu Sepsi! Jucătorii au ratat ultimele 4 meciuri

Bianca Dumitru

Publicat 22/04/2024 la 10:38 GMT+3

FCSB o va înfrunta miercuri seară, în deplasare, pe Sepsi Sf. Gheorghe, într-un meci contând pentru a șasea etapă a play-off-ului SuperLigii. Înaintea partidei, roș-albaștrii au primit o veste importantă, doi jucători care au fost accidentați urmând a reveni la antrenamente.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB se pregătește în aceste zile pentru deplasarea pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, meci contând pentru a șasea etapă a SuperLigii, care se va disputa la jumătatea acestei săptămâni.
Înaintea partidei, roș-albaștrii au primit o veste bună. Conform Spotmedia, doi jucători vor reveni la antrenamentele de grup, după ce au lipsit de la ultimele meciuri din cauza unor accidentări.
Este vorba despre Luis Phelipe și Ovidiu Popescu, cărora staff-ul medical le-a dat acceptul de a relua antrenamentele în această săptămână. Ambii jucători au ratat precedentele 4 dueluri, lipsind de la jumătatea lunii martie.
Rămâne de văzut dacă Elias Charalambous va alege să-i și folosească după revenirea în lot. În schimb, antrenorul cipriot nu va putea conta, în deplasarea de la Sf. Gheorghe, pe Vlad Chiricheș, care s-a accidentat în derby-ul cu Rapid.
Citește și:

FCSB, tot mai aproape de titlu

FCSB ar putea deveni campioană după meciul cu Sepsi din etapa intermediară de la mijlocul acestei săptămâni. Pentru a cuceri titlul, roș-albaștrii trebuie să câștige la Sf. Gheorghe, iar Universitatea Craiova trebuie să se încurce în duelul cu CFR Cluj.
Indiferent când își vor adjudeca titlul, cei de la FCSB nu va primi trofeul până aproape de finalul sezonului.
Acesta le va fi înmânat roș-albaștrilor abia la ultimul meci acasă din acest sezon, cel cu CFR Cluj, din etapa a 9-a a play-off-ului, atunci când FCSB va fi în proporție de 99% campioană.

Programul celei de-a șasea etape a playoff-ului SuperLigii

Miercuri, 24 aprilie:
Farul Constanța - Rapid, ora 19:00
Sepsi Sf. Gheorghe - FCSB, ora 21:45
Joi, 25 aprilie
Universitatea Craiova - CFR Cluj, ora 21:45
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo