Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dragoș Iancu a fost externat după ce și-a rupt piciorul! Care a fost lucrul cel mai greu de suportat

Dani Morar

Actualizat 30/09/2023 la 15:00 GMT+3

Dragoș Iancu a fost externat din spital după accidentarea horror suferită în partida dintre Petrolul și Hermannstadt. Jucătorul a oferit și primele declarații și a dezvăluit care a fost lucrul cel mai greu de suportat în această săptămână.

Dragoș Iancu. Sursa. as.ro.

Credit imagine: Eurosport

Dragoș Iancu a suferit o accidentare extrem de gravă în meciul dintre Petrolul și Hermannstadt. Jucătorul sibienilor și-a rupt piciorul după intrarea lui Valentin Țicu, cel care l-a vizitat ulterior la spital.
Iancu a fost externat din spital la aproape o săptămână de la acel eveniment nefericit și a explicat cum statul în pat a fost cel mai greu lucru de suportat. Obișnuit cu o viață activă și antrenamente zilnice, acesta s-a văzut pus în situația de a nu se mișca prea mult.
"Sunt bine şi sunt fericit că am scăpat de spital. Statul în pat cred că a fost cel mai greu. Acum sunt bucuros. O să mai stau în Bucureşti până luni, trebuie să vin să mă mai vadă domnul doctor şi sper, dacă totul e bine, să plec spre Cluj.
Toată lumea mi-a fost alături şi vreau să îi mulţumesc domnului doctor Dinu. S-a ocupat foarte mult de mine. Duminică seară era acasă cu familia şi a venit să mă vadă. M-a şi încurajat mult şi m-am mai liniştit după ce am vorbit cu el.
El mi-a spus că, dacă totul merge bine, în trei luni şi jumătate sunt pe teren", a declarat Dragoş Iancu, după ce a fost externat, citat de as.ro.
Valentin Țicu și Dragoș Iancu
Citește și:

Dragoș Iancu l-a iertat pe Valentin Țicu

Dragoș Iancu a suferit o accidentare extrem de gravă în weekend. Jucătorul celor de la FC Hermannstadt și-a rupt piciorul în meciul cu Petrolul Ploiești, într-un duel cu Valentin Țicu, iar luni a ajuns pe masa de operație.
Medicii au avut nevoie de mai bine de 4 ore pentru a termina intervenția chirurgicală la piciorul lui Iancu, despre care au spus apoi că acesta va putea reveni pe teren.
Fotbalistul celor de la Hermannstadt a fost vizitat ulterior la spital de Valentin Țicu, care și-a cerut scuze public încă de la finalul partidei de duminică.
Dragoș Iancu a vorbit acum despre adversarul său, mărturisind că l-a iertat pentru că știe că nu a fost o lovitură intenționată. Tânărul jucător a oferit și vești despre starea sa, spunând că, din fericire, nu mai are dureri.
"Mi-aș dori să merg cu echipa în cantonament. L-am iertat pe Țicu, n-a fost nimic voluntar. Din inimă vă spun că l-am iertat. Cred mult în Dumnezeu, o spun și ca un om credincios.
Nu mai am dureri. De alaltăieri nu am mai avut, nici calmante nu am luat. Până am ajuns la spital, la Ploiești, am avut dureri foarte mari. Nu am mai simțit așa ceva", a declarat Iancu, potrivit Fanatik.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo