Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, în echipament de sărbătoare la meciul cu CFR Cluj! În ce culoare vor evolua jucătorii campioanei

Dani Morar

Actualizat 09/05/2024 la 23:10 GMT+3

FCSB se pregătește de sărbătoare la partida cu CFR Cluj, la capătul căreia bucureștenii vor primi medaliile și trofeul de campioni. Arena Națională va fi plină, iar jucătorii vor îmbrăca un echipament în care au mai evoluat o singură dată în acest sezon.

Jucătorii FCSB alături de suporteri. Sursa: Sport pictures.

Credit imagine: Eurosport

FCSB a cucerit titlul de campioană încă de acum două etape și a pus capăt unei secete de 9 ani, după victoria cu Farul Constanța. Roș-albaștrii au suferit apoi prima înfrângere din play-off, 0-2 cu Universitatea Craiova, însă toți ochii sunt ațintiți către meciul cu CFR Cluj.
Duelul va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00, iar jucătorii campioanei vor primi trofeul și medaliile de campioni, acesta urmând să fie ultimul meci acasă din acest sezon.
Arena Națională va fi neîncăpătoare pentru suporterii care vin să sărbătorească alături de favoriți și există șanse ca recordul all time de asistență pe acest stadion să cadă.
Conducerea roș-albaștrilor a anunțat, la Orange Sport, că jucătorii vor îmbrăca echipamentul alb complet la înfruntarea cu CFR Cluj, în semn de sărbătoare, tricourile speciale de campioni fiind și ele de aceeași culoare.
FCSB a mai jucat un singur meci în alb în acest sezon, acesta fiind al treilea rând de echipament. S-a întâmplat la Oradea, pe 27 septembrie anul trecut, la meciul câștigat cu 2-0 în Cupa României în fața celor de la FC Bihor.
FC Bihor - FCSB. Sursa foto: Sport Pictures

FCSB umple Arena Națională pentru sărbătoarea de titlu

Campionii se pregătesc acum de sărbătoarea de titlu. Așa cum au fost anunțați încă dinainte de a se impune în SuperLigă, cei de la FCSB vor primi medaliile de campioni și trofeul la meciul cu CFR Cluj, care va avea loc sâmbătă, 11 mai, de la ora 20:00.
Suporterii iau cu asalt Arena Națională și vor umple stadionul până la refuz pentru a sărbători primul titlu după 9 ani. Cei de la Peluza Nord au anunțat că au fost vândute toate biletele online, rămânând foarte puține care vor fi vândute la case, partida urmând să se dispute cu porțile închise.
Cei de la FCSB au obținut o aprobare pentru ca zona tampon dintre fanii celor două echipe să fie mai mică decât de obicei, astfel că se va depăși numărul de 50.000 de oameni pe stadion. De menționat este și faptul că FCSB a jucat în toate cele 5 meciuri din topul recordurilor de asistență din acest sezon, fiind de departe cea mai susținută echipă din România.
Există șanse chiar să fie doborât recordul all time al asistenței pe Arena Națională, care datează din 2012. Atunci, la un meci România – Olanda, 53.329 de spectatori i-au încurajat pe tricolori.
Top 5 asistențe în acest sezon al SuperLigii:
1. FCSB – Rapid 2-2 – 45.143 de spectatori
2. Rapid – FCSB 4-0 – 43.283 de spectatori
3. FCSB – Rapid 1-2 – 40.563 de spectatori
4. FCSB – Universitatea Craiova – 32.227 de spectatori
5. FCSB – CFR Cluj – 28.519 de spectatori.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo