Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florin Pîrvu a explicat de ce a plecat Budescu de la Petrolul! "Nu l-am dat eu afară! Rezultatele sunt o coincidență"

Bianca Dumitru

Publicat 12/09/2023 la 09:38 GMT+3

Petrolul Ploiești s-a despărțit la începutul lunii august de Constantin Budescu, care a cerut rezilierea contractului. Antrenorul echipei, Florin Pîrvu, a vorbit acum despre motivele pentru care fotbalistul a vrut să plece de la Ploiești.

Constantin Budescu

Credit imagine: Eurosport

Petrolul Ploiești s-a despărțit, la începutul lunii august, de Constantin Budescu. Atacantul ceruse, cu doar câteva zile înainte de anunțul oficial, să-i fie reziliat contractul, nefiind mulțumit de statutul de rezervă la clubul său de suflet.
Antrenorul ploieștenilor a comentat acum plecarea fotbalistului de la echipă, oferind noi detalii despre motivele pentru care Budescu și-a dorit încheierea înțelegerii.
Florin Pîrvu a spus că nu a existat niciun conflict între atacant și staff-ul tehnic, adăugând că despărțirea dintre cele două părți a venit cu câștiguri atât pentru fotbalist, cât și pentru Petrolul.
Tehnicianul a adăugat că faptul că echipa a început să aibă rezultate mai bune după plecarea lui Budescu, reușind 5 meciuri consecutive fără înfrângere, este doar o coincidență.
Citește și:

Florin Pîrvu, despre plecarea lui Budescu de la Petrolul

"Nu vreau să intru în detalii, pentru că s-a vorbit foarte mult pe tema asta, pe relația Budescu - Petrolul, Budescu - Pîrvu. E o coincidență faptul că echipa a început să aibă rezultate după plecarea lui Budescu.
Nu l-am dat eu afară pe Budescu, nu există așa ceva. Noi suntem și acum într-o relație foarte ok. Este o coincidență faptul că, atât timp cât el a fost la noi, Petrolul a înregistrat două rezultate de egalitate (n.r. 1-1 cu "U" Cluj și 1-1 cu FC Botoșani) și o înfrângere (n.r. 0-2 cu Voluntari).
Când am pierdut, a fost un declic. Cred că este un win-win faptul că el a dorit să plece de la noi, de la Petrolul. El avea în contract o clauză care îi permitea să plece în orice perioadă de transferuri, fără ca Petrolul să se opună.
A fost dorința lui. Noi am înțeles-o, am discutat-o, ne-am strâns mâna. A plecat în relații bune atât cu mine, cu staff-ul, cât și cu cei din conducerea clubului. Suntem ok.
El joacă bine la Farul, a avut rezultate, noi la fel. Am avut o serie de meciuri fără înfrângere și suntem pe un drum bun, deci lucrurile sunt în regulă", a declarat Florin Pîrvu.
În startul acestui sezon, la Petrolul, Budescu a adunat 3 apariții, fiind titular în două meciuri și reușind doar un assist. După transferul la Farul, atacantul de 34 de ani a jucat în 7 partide, fiind titular în 4 dintre ele.
Constantin Budescu, decarul echipei antrenate de Gică Hagi, a dat două goluri și 3 pase decisive pentru constănțeni, cu care se află pe locul 10 în clasamentul din SuperLigă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo