Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Hagi se pune în aceeași ecuație cu Maradona: "Eu sunt din Carpaţi, dar am fost mai bun ca el"

Maria Olteanu

Publicat 14/12/2023 la 19:29 GMT+2

Comparat adesea cu uriașul Diego Maradona, Gică Hagi a făcut o declarație entuziasmantă în care a susținut că, de-a ungul carierei sale, a fost chiar mai bun decât unul dintre cei mai mari fotbaliști ai acestei planete. Întregul material va putea fi urmărit din martie, în toate cinematografele din țară.

Gică Hagi

Credit imagine: Eurosport

De-a lungul carierei sale, cel mai bun fotbalist pe care l-a avut România, Gheorghe Hagi, a fost comparat cu unul dintre cei mai buni din lumea întreagă, regretatul Diego Maradona.
Hagi a avut și geniu și sclipire pe teren, iar decarul nostru a fost de multe ori considerat "Maradona din Carpați".
În trailerul apărut pe Facebook al filmului-documentar "Hai, România! – Povestea Generației de Aur", "Regele" fotbalului românesc a încercat o comparație cu uriașul jucător argentinian, însă a explicat că se consideră chiar mai bun decât acesta.
"Lumea spunea despre mine că sunt Maradona din Carpați. Dar eu cred că am fost mai bun ca el. Am jucat mai bine și am ieșit cu capul sus", a spus tehnicianul campioanei Farul, în documentarul care va fi în toată țara din primăvara anului viitor.
Documentarul despre Generația de Aur a României va apărea în cinematografe pe 1 martie 2024. Tot anul viitor, la București, România de glorie va avea parte de meciul de adio, în mai, pe Arena Națională.

MECI DE ADIO AL "GENERAȚIEI DE AUR", ÎN MAI 2024, ÎN FAȚA STELELOR MONDIALE

"Generația de Aur" va avea un meci de adio, pe 18 mai 2024, pe Arena Națională, la București, începând cu ora 20:30, la care vor participa cei mai mulți dintre jucătorii emblematici din perioada de glorie a naționalei (1994-1998).
Gică Popescu și Gică Hagi, doi dintre cei mai importanți oameni ai acelor vremuri, care acum au rămas să trudească pentru fotbalul românesc, s-au implicat activ în organizare, ei ținând legătura cu marii fotbaliști pe care vor să îi invite la marele eveniment, de anul viitor.
"Generația de Aur" va juca împotriva unei selecționate mondiale, în care marele Jose Mourinho va fi antrenor. Luís Figo, legendă pentru Real Madrid și Barcelona, sau Hristo Stoicikov, cel mai cunoscut fotbalist bulgar, au fost deja confirmați pentru marele eveniment.
22 de foști jucători vor îmbrăca din nou tricoul galben al primei reprezentative. În locul regretatului Daniel Prodan, la meci va participa fiul acestuia, Răzvan Prodan.
  • Portari: Florin Prunea, Bogdan Stelea
  • Fundași: Gheorghe Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymeș, Gheorghe Mihali, Răzvan Prodan
  • Mijlocași: Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Constantin Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu
  • Atacanți: Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Marius Lăcătuș, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie
  • Antrenori: Anghel Iordănescu, Gabi Balint
Prețurile biletelor la meciul de gală dintre Generaţia de Aur şi Stele Mondiale:
  • Peluză - inel 1 - 60 lei
  • Peluză - inel 2 - 50 lei
  • Peluză - inel 3 - 40 lei
  • Tribuna 2 - inel 1 - 90 lei
  • Tribuna 2 - inel 2 - 80 lei
  • Tribuna 2 - inel 3 - 60 lei
  • Tribuna 1 VIP - inel 1 - 250 lei
  • Tribuna 1 - inel 2 - 90 lei
  • Tribuna 1 - inel 3 - 60 lei
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo