Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Îi închide Farul lumina FCSB-ului în drumul spre titlu? Gică Hagi, mesaj de luptă: "Sper să biruim"

Maria Olteanu

Publicat 26/04/2024 la 19:01 GMT+3

FCSB ar putea deveni matematic campioana României la finele acestei săptămâni, iar totul depinde de ce se va întâmpla în meciul cu Farul, echipa de pe locul al doilea. Gică Hagi a anunțat că formația sa va merge la București să îi pună probleme liderului și să își consolideze poziția secundă în clasament.

Gică Hagi (Farul Constanța)

Credit imagine: Getty Images

FCSB ar fi putut deveni matematic campioana României încă de acum două etape, dar rezultatele nu au fost în favoarea liderului la zi din Superliga.
După remiză 2-2 cu Rapid, la București, FCSB a remizat și cu Sepsi, iar calculele pot fi încheiate în acest week-end.
Trupa bucureșteană este pe primul loc, cu 46 de puncte, în timp ce ocupanta locului secund, Farul, este la cota 35. În acest moment, cele două echipe sunt despărțite de 11 puncte, și doar un succes al marinarilor ar prelungi suspansul.
O victorie sau un egal ar face ca FCSB să meargă la 14 sau 11 puncte distanță de locul al doilea și totul ar fi încheiat, cu trei etape rămase de disputat din play-off și cu 9 puncte puse în joc.
Farul are și ea tot interesul să își consolideze poziția secundă în clasament, mai ales după ce Universitatea Craiova a rămas în urma ei, după pasul greșit făcut cu CFR Cluj.
Înaintea duelului de la finalul acestei săptămâni, programat sâmbătă, de la ora 20:30, în urma căruia FCSB poate sărbători titlul, Gică Hagi a anunțat că Farul va merge la București cu gândul de a practica cel mai bun joc al ei.

Farul, decisă să strice sărbătoarea FCSB-ului

"Avem oxigen, pentru că suntem în play-off și de aici au venit toate lucrurile bune, pentru că succesul unește. Îi văd pe jucători foarte conectați. Este dificil, dar sperăm să facem un meci mare și la București.
Obiectivul meu este să găsesc soluțiile cele mai bune, să fiu inspirat, pentru că jucăm din trei în trei zile și trebuie să planifici totul foarte bine. Mergem să jucăm, să fim noi. Va fi o luptă foarte mare pentru locul 2 și sperăm ca noi să fim cei care biruim.
Meritam mai mult de la acel meci. Eu știu că am meciuri dificile de pregătit, în care putem să pierdem sau să câștigăm. Luăm fiecare joc în parte și ne luptăm", a spus Gică Hagi la conferința de presă premergătoare acestui joc, citat de as.ro.
Farul traversează un moment foarte bun în play-off. După ce a tremurat până pe final pentru un loc în TOP 6, acum gruparea de la malul mării este pe locul al doilea, având 9 din 9 puncte în ultimele 3 meciuri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo