Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Stancu știe de ce are nevoie FCSB pentru a câștiga titlul în SuperLigă! Singurul jucător în formă al roș-albaștrilor

Bianca Dumitru

Publicat 17/11/2023 la 18:23 GMT+2

FCSB este lider în clasamentul din SuperLigă, cu 34 de puncte, după primele 16 etape ale stagiunii. Bogdan Stancu a comentat parcursul roș-albaștrilor și le-a transmis un sfat cu privire la ce trebuie să facă pentru a-și adjudeca titlul.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB s-a distanțat la 3 puncte de CFR Cluj în fruntea clasamentului din SuperLigă, după victoria obținută în weekend, scor 2-1, în fața celor de la FC U Craiova 1948.
Bogdan Stancu a vorbit despre parcursul roș-albaștrilor din acest sezon, atrăgând atenția asupra problemelor cu care s-a confruntat vicecampioana României în ultima vreme.
Fostul fotbalist al celor de la FCSB a punctat că Florinel Coman este singurul jucător în formă din lotul lui Elias Charalambous, spunând că nu înțelege ce se întâmplă cu Andrea Compagno.
În plus, Stancu a comentat și lupta pentru titlu, evidențiind ce trebuie să facă jucătorii lui Elias Charalambous pentru a se menține în fruntea ierarhiei.
"Într-adevăr, compartimentul ofensiv al FCSB-ului nu trece printr-o perioadă bună. Evoluții șterse. Singurul care este într-o formă bună este Florinel Coman, însă sunt convins că își vor reveni și vor începe să marcheze.
Nu am o explicație, sincer, pentru forma pe care o arată Compagno, nu știu exact ce se întamplă cu el și ce probleme are.
O văd favorită pe FCSB la titlu, dar trebuie să aibă mai multă constanță în rezultate. În ultimele două sezoane au pierdut titlul din cauza neatenției, a relaxării și a faptului că pierd puncte contra echipelor mici", a declarat Bogdan Stancu, potrivit DigiSport.
Citește și:

CUM ARATĂ COTELE LA CÂȘTIGAREA TITLULUI ÎN SUPERLIGĂ

La jumătatea sezonului regulat din SuperLigă, FCSB era lider al clasamentului, cu 31 de puncte, având doar un punct peste CFR Cluj, care ocupa locul 2, și două peste Rapid, care completa podiumul.
Echipele lui Elias Charalambous și Andrea Mandorlini au înregistrat câte 9 victorii în prima jumătate a sezonului regulat, roș-albaștrii având și 4 remize și două înfrângeri, în timp ce ardelenii au mai avut 3 rezultate de egalitate și 3 eșecuri. Giuleștenii au suferit doar două înfrângeri, dar au reușit în schimb 8 victorii și 5 remize.
În urma rezultatelor din turul sezonului regulat, casele de pariuri au actualizat cotele la câștigarea titlului în SuperLigă. Conform bookmaker-ilor, în ciuda seriei negative pe care a avut-o FCSB în ultimele săptămâni, aceasta este principala favorită la a deveni campioana României la finalul acestui sezon, fiind cotată cu 2,1. CFR Cluj se află la mică distanță, cu o cotă de 2,5, podiumul fiind completat de Rapid, care este cotată cu 5,5.
Dacă FCSB și CFR erau principalele favorite și la începutul stagiunii, giuleștenii se aflau atunci pe locul 5, în timp ce Farul era considerată având a treia șansă la cucerirea titlului.
Constănțenii au coborât acum pe locul 6 în topul favoritelor din SuperLigă, fiind depășiți și de cei de la FC Hermannstadt care au urcat până pe locul 5, fiind la mică distanță de Universitatea Craiova, care este considerată a patra favorită la titlu.
Top 10 favorite la câștigarea titlului în SuperLigă după 15 etape
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo