Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Universitatea Craiova, egalată în prelungiri de U Cluj! Punct obținut in extremis de ardeleni

Dani Morar

Actualizat 23/09/2023 la 23:35 GMT+3

Universitatea Craiova a remizat, scor 1-1, pe Cluj Arena, împotriva lui U Cluj. Nicușor Bancu a marcat în prima repriză pentru olteni, dar ardelenii au egalat în prelungirile meciului prin Dan Nistor.

Nicușor Bancu în U Cluj - Universitatea Craiova.

Credit imagine: Eurosport

Universitatea Craiova a obținut doar un punct în deplasare, cu U Cluj, chiar dacă a fost aproape de o victorie. Oltenii au condus cu 1-0 din minutul 31, dar au fost egalați în prelungiri și au pierdut ocazia de a se apropia la doar 2 puncte de FCSB.
Prima ocazie a venit după 10 minute, în contul oaspeților. Markovic a trimis o pasă în partea stângă pentru Lyes Houri, iar francezul a avansat, dar a trimis un șut în plasa laterală.
După alte 10 minute, Mitriță a luat o acțiune pe cont propriu și a încercat să pună în pericol poarta adversă. Jucătorul de bandă al oltenilor a plecat de la aproximativ 40 de metri, a trecut de 3 adversari și a intrat în careu, dar a fost blocat și a scăpat mingea în aut de poartă.
În urma unei acțiuni prelungite a Craiovei, Crețu a primit mingea la marginea careului și a trimis spre poartă, dar portarul a prins fără emoții. Oltenii au deschis scorul în minutul 31. Markovic a tras în blocajul unui adversar, iar Bancu a reluat din voleu, învingându-l pe Gorcea.
Markovic putea dubla avantajul chiar înaintea pauzei, dar a ratat o ocazie mare. Mitriță l-a servit superb pe atacant, care a încercat să finalizeze cu o scăriță, dar nu l-a putut păcăli pe goalkeeperul advers.
U Cluj a fost foarte aproape de a egala cu un sfert de oră înainte de final. Oancea fost angajat în flancul drept și a trimis în forță în fața porții, dar Silaghi nu a ajuns la minge.
Clujenii au egalat până la urmă în prelungiri datorită unui șut foarte bun a lui Dan Nistor, care a făcut 1-1. Andrei Ivan a fost eliminat în prelungiri, iar scorul a rămas egal. Oltenii rămân pe locul 3, cu 18 puncte, unul sub CFR Cluj și 4 sub FCSB. De cealaltă parte, U se află pe locul 11 cu 11 puncte.
Citește și:

U Cluj – Universitatea Craiova: Echipele de start

  • U Cluj: Gorcea - Peteleu, Masoero, Mitrea, Vătăjelu - D. Popadiuc, G. Simion, K. Doukoure, O. Bic - D. Popa, I. Stoica
    Rezerve: Iliev - Oancea, Pițian, A. Miron, Perianu, Chipciu, R. Silaghi, F. Ilie, D. Nistor
    Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău
  • CS Universitatea Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Screciu, R. Silva, Bancu - A. Crețu, Mateiu - Danciu, L. Houri, Mitriță, Markovic
    Rezerve: D. Lazar - J. Mendy, Ndong, Căpățînă, D. Sala, J. Kurtic, Roguljic, A. Ivan, Koljic
    Antrenor: Corneliu Papură
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo