Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zeljko Kopic speră la noi transferuri, după înfrângerea lui Dinamo cu Petrolul: "Suntem unde suntem"

Andrei Nicolae

Publicat 20/01/2024 la 23:08 GMT+2

Dinamo a fost învinsă la limită de Petrolul Ploiești într-un meci contând pentru etapa cu numărul 22, partida fiind decisă de golul lui Jair din minutul 80. După meci, antrenorul alb-roșilor, Zeljko Kopic, a analizat prestația elevilor săi și a tras o concluzie clară: "câinii" au în continuare nevoie de întăriri.

Zeljko Kopic

Credit imagine: facebook

Dinamo a fost învinsă cu 1-0 în deplasare de Petrolul, meciul fiind decis pe final de Jair. Zeljko Kopic a folosit pe Ilie Ioană și câțiva dintre noii jucători aduși în perioada de mercato de iarnă, precum Pavicic sau Gnahoere, însă este conștient că echipa sa are în continuare nevoie de întăriri în misiunea salvării de la retrogradare.
După meci, tehnicianul croat a analizat jocul făcut de elevii săi și l-a catalogat drept unul echilibrat, arătându-se mulțumit de prestația alb-roșilor. Kopic a vorbit și despre "puștiul" de doar 17 ani, Alexandru Irimia, care a fost introdus pentru ultimele 20 de minute din joc.
În final, antrenorul din Ștefan cel Mare a garantat că jucătorii săi se antrenează la maxim, deși situația nu este una deloc ușoară, din contră, Dinamo aflându-se pe penultimul loc în Superligă.
Citește și:

Ce a spus Zeljko Kopic, după partida de la Ploiești

"A fost un meci echilibrat, de luptă, dar am fost buni în a doua și a treia treime. Jucătorii dau tot, nu mă pot plânge. Au avut intensitate. Am avut ceva control al meciului, în unele momente. Ne-am descurcat bine în prima repriză, am fost solizi. Trebuie să găsim soluții să jucăm mai bine.
Am jucat cu Irimia pentru că eu cred în el, e jucător de viitor. Pavicic s-a adaptat deja, sper ca Velkovski să fie pregătit pentru meciul următor, să rezolvăm problema cu actele. Sper să mai facem transferuri până la finalul perioadei de mercato.
Nu e vorba numai de ce facem noi, e vorba și de jucători. Suntem unde suntem, nu avem să să facem. Nu e ușor, dar dăm totul, jucătorii se antrenează intens. Pe Irimia l-am băgat pentru că am vrut să îi dau o șansă, e un jucător de viitor", a declarat antrenorul croat, potrivit GSP.
Astfel, seria de două victorii consecutive a "câinilor" s-a încheiat, iar petroliștii au obținut prima victorie după o "secetă" de cinci meciuri oficiale, în care au înregistrat două înfrângeri și trei remize.
Pentru Petrolul urmează un meci în deplasare contra Oțelului Galați, în timp ce Dinamo se pregătește pentru duelul cu Rapid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo