Într-un interviu oferit pentru Fox Sports, Nico-Jan Hoogma a vorbit despre posibila plecare a lui Koemann la campioana Spaniei:
Da, există o astfel de clauză în contractul lui Ronald. Barcelona va trebui să plătească o anumită sumă de bani ca să încheie contractul lui cu naționala noastră. Știu că își dorește să antreneze pe Camp Nou, a tot menționat acest lucru. Vom vedea dacă va ajunge acolo. E adevărat că un mandat de succes pe banca naționalei îl poate duce la conducerea Barcelonei. Eu sper să rămână cu noi până la Campionatul Mondial din Qatar.
https://i.eurosport.com/2019/10/10/2693915.jpg
Liga
Firpo, săgeți spre Ronald Koeman după plecarea de la Barcelona: "Îmi zicea că eu contaminam grupul"
10/12/2021 LA 13:27
De-al lungul carierei, Ronald Koeman s-a mai aflat pe banca lui Vitesse, Ajax, Benfica, PSV, Valencia, AZ Alkmaar, Feyenoord, Southampton și Everton. Ca jucător, olandezul a făcut istorie în tricoul Barcelonei, alături de care a câștigat opt trofee. Printre cele mai importante realizări ale lui Koeman se numără patru titluri în Spania și un trofeu UEFA Champions League.
Olanda se află pe primul loc în grupa C a preliminariilor EURO 2020 și nu trebuie să piardă la o diferență mai mare de un gol în ultima partidă cu Irlanda de Nord ca să meargă la turneul final.
Liga
Un star de la Barcelona vrea să plece de teamă că va ajunge rezervă! Ce jucător ar putea pierde Xavi
06/12/2021 LA 07:38
Liga
Reacția celor de la Al-Sadd după ce Xavi a fost dat ca și plecat la Barcelona: "Mai are 2 ani"
30/10/2021 LA 05:31