Ronaldinho a fost arestat în Paraguay la începutul lunii martie alături de fratele său după ce au fost prinși cu pașapoarte false. După o lună în spatele gratiilor în care a fost în continuare pe prima pagină a ziarelor de sport din întreaga lume după ce a jucat fotbal în echipa penitenciarului, Ronaldinho a fost eliberat.
Ronaldinho și fratele său, Roberto Assis, vor rămâne în arest la domiciliu la un hotel din Asuncion. Conform celor de la Daily Mail, Ronaldinho a plătit 1.6 milioane de dolari pentru a fi eliberat pe cauțiune.

Riscă 6 luni de închisoare

Fotbal
Breaking news. Primul campionat important care a anunțat data oficială la care va reveni
07/04/2020 LA 20:40
32 de zile au petrecut Ronaldinho și fratele său în închisoare după ce au fost arestați în urma descoperirii unor pașapoarte false în camera de hotel unde se aflau. Ei veniseră în Paraguay pentru promovarea unei cărți.
Judecătorul le-a permis celor doi să fie eliberați în arest la domiciliu, însă riscă să revină după gratii. Avocații lui Ronaldinho încearcă să facă apel la decizia inițială de arest, susținând că aceasta a fost "arbitrară, abuzivă și ilegală".
Curtea nu a luat în considerare faptul că Ronaldinho nu a știut că el comite o ilegalitate pentru că nu a înțeles faptul că a primit documente ilegale. A fost stupid din partea lui | Adolfo Marin, avocatul lui Ronaldinho
https://i.eurosport.com/2020/04/08/2804164.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Ligue 1
Mbappe, sfătuit cu privire la viitorul său! "Aici poate ajunge cel mai bun și poate câștiga UCL"
19/04/2022 LA 07:39
Cupa Mondială FIFA
Ronaldinho are două favorite pentru CM din Qatar! Ce selecționer l-a impresionat
11/04/2022 LA 10:59